Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам скорости

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам скорости

Колеги, търся скоростна кутия за Брава 1.6 16v 1998г. с пластмасовите колектори. Чакам на ЛС

колега имам на моето но не съм ги свалил още си карам с тях обаче май много леко се чува дифа не се усеща иначе скоростите са перфектни

Коментар

какво им е на твойте по принцип

Коментар

Ами не включва на 1 и 2 а 3 много трудно, 4 и 5 и тях много рядко ги включва. И чегърта нещо в тях. Аз имам едни скорости, които са здрави но им е спукан кожуха на диференциала и не ми работи километража. За това искам направо да ги сменя.

Коментар

ами мойте са си от пласмасовите колектори всикчко си вклучват няма ядове иначе са си добри скоростите ако искаш

Коментар

скорости под 250 лв хубави няма да намериш да ти пращам мойтеза 120 лв само нали ти казвам диферинциала много леко се чува иначе си мазни скоростите

Коментар

На мен не са ми първи скорости за смяна. Предните ги взех за 100 лв. ама така се случи, че аз съм си виновен та си ги счупих.

Коментар

аха еми ако искаш и за 100 ще ти ги дам аз без тва няма какво да ги правя така че ако искаш де

Коментар

Ами притеснява ме това, че имат шумене в диференциала, но ако реша нещо ше ти пиша.

Коментар

колега то трябва да се заслушаш супер много иначе не се чува иначе не е проблем и да си смениш един лагер за тая цена просто са супер няма да хъркат скоростите няма такива да немогат влизат супер меко влизат само това е

Коментар

За кой лагер става въпрос?

Коментар

на диферинциала или пък си слагаш от твойта и правиш една здрава котия

Коментар

Аз за лагер там се сещам единствено за аксиалния.... а твоя има ли някакво почукване..

Коментар

почукване няма аксиалния лагер си вие леко за смяна ми е

Коментар

Аз съм сменявал аксиален лагер и при мен чукаше малко като дизел. А като натиснеш съединителя спира ли да вие или си продължава?

Коментар

Working...
                              X