Купувам двигател Фиак Купе 2.0 Турбо и скоростна кутия
Здравейте! Търся да купя, двигател от Фиат купе 2.0 24В, Турбо и скоростната кутия. Ако някой продава такъв, моля да се свърже с мен на тел. 0896 847 336 или тук. Благодаря
и аз сън в същата дилема и мнениети на много хора 2.0 16в турбо е по добрия вариант.по лесен и по евтин за обслужване и по издържлив.Лично аз съм намерил два такива мотора но им търсят по около 2000лв.лично на мен ми се виждат доста.Единия се намира в Горна Оряховица
Колега, за да искаш да си вземеш такъв двигател, че и със скоростна кутия, трябва да знаеш какво да го правиш - независимо дали е 16 или 20 клапана.....трябва да знаеш къде ще го сложиш, какво още ти трябва към него, щото то не е само да вземеш двг и ск кут и да ги боднеш в някой кош.......Така че ще е много по лесно да разбереш за себе си какво точно искаш, как точно да го направиш, и чак тогава да пуснеш обява за да го търсиш.......излиза по евтино......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Колега, за да искаш да си вземеш такъв двигател, че и със скоростна кутия, трябва да знаеш какво да го правиш - независимо дали е 16 или 20 клапана.....трябва да знаеш къде ще го сложиш, какво още ти трябва към него, щото то не е само да вземеш двг и ск кут и да ги боднеш в някой кош.......Така че ще е много по лесно да разбереш за себе си какво точно искаш, как точно да го направиш, и чак тогава да пуснеш обява за да го търсиш.......излиза по евтино......
колегата ще му бодне едно делко от жигула, / нищо че е пет цилиндров/ и ще го запали с кибрита :P това електроника, ЕКЮ, и др не му трябва!
Коментар