Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам двигател Фиак Купе 2.0 Турбо и скоростна кутия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам двигател Фиак Купе 2.0 Турбо и скоростна кутия

Здравейте! Търся да купя, двигател от Фиат купе 2.0 24В, Турбо и скоростната кутия. Ако някой продава такъв, моля да се свърже с мен на тел. 0896 847 336 или тук. Благодаря
    I`m HOT cause I FLY!!!

Не че нещо, но 24 клапаново Купе не се среща, 20 или 16 клапанови са.....
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

24клапанов май има при алфа 6циндров 2.0литра турбо и 205к.с.

Коментар

Добре, Търся да купя 20В! Имам едно предложение за 5 цилиндровия мотор - какво ви е мнението за него?
        I`m HOT cause I FLY!!!

Коментар

и аз сън в същата дилема и мнениети на много хора 2.0 16в турбо е по добрия вариант.по лесен и по евтин за обслужване и по издържлив.Лично аз съм намерил два такива мотора но им търсят по около 2000лв.лично на мен ми се виждат доста.Единия се намира в Горна Оряховица

Коментар

Петака си е петак, 20 и кусур коня фабрично е повече.....
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Мисля да се спра на 20В, 2.0 Турбо? Кажете, какво ви е мнението за този мотор?
              I`m HOT cause I FLY!!!

Коментар

Колега, за да искаш да си вземеш такъв двигател, че и със скоростна кутия, трябва да знаеш какво да го правиш - независимо дали е 16 или 20 клапана.....трябва да знаеш къде ще го сложиш, какво още ти трябва към него, щото то не е само да вземеш двг и ск кут и да ги боднеш в някой кош.......Така че ще е много по лесно да разбереш за себе си какво точно искаш, как точно да го направиш, и чак тогава да пуснеш обява за да го търсиш.......излиза по евтино......
                Alfa 156 2.0 TS
                Alfa 156 20VTurbo
                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                  Колега, за да искаш да си вземеш такъв двигател, че и със скоростна кутия, трябва да знаеш какво да го правиш - независимо дали е 16 или 20 клапана.....трябва да знаеш къде ще го сложиш, какво още ти трябва към него, щото то не е само да вземеш двг и ск кут и да ги боднеш в някой кош.......Така че ще е много по лесно да разбереш за себе си какво точно искаш, как точно да го направиш, и чак тогава да пуснеш обява за да го търсиш.......излиза по евтино......
                  колегата ще му бодне едно делко от жигула, / нищо че е пет цилиндров/ и ще го запали с кибрита :P това електроника, ЕКЮ, и др не му трябва!

Коментар

Working...
                  X