Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся шаси от Фиат Пунто със следните изисквания:

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся шаси от Фиат Пунто със следните изисквания:

Значи трябва ми следното което е описано:Шаси от Фиат Пунто, по възможност да не е Мк1, което и да е от следващите модели става, чисто теоретично ако цената е ниска мога да преглътна и Мк1.Задължително е да е двувратка, независимо от модела.Не ме интересува дали ще има: Регистрация, двигател, скоростна кутия, окачване, спирачки и прочее.......интериора също не ме интересува, електроника, еку, и всичката периферия по двигателя също......даже ако ги няма тия неща ще ми е по лесно щото така или иначе ще ги махам.........Трябва да има:Капаци, калници, джамове, брони и врати......ако няма някое от тия неща, то нека да е за сметка на цената на останалото......Шасито трябва да кацне в Стара Загора - което значи че офертите в близост са с предимство......понеже надали ще съм чак такъв късметлия да попадна на заралия, ако колата е на 4 гуми мога да си я довлека сам до тук.......може и поне с 2 задни гуми да е, за да може колесаря да я качи все пак.......след като си я докарам дотук имам ангажимента да върна на продавача всичко което той е оставил на колата, и, или е било нужно за да си я докарам дотук, тъй като шасито ще бъде разглобено изцяло щото ще му се слагат изцяло друго окачване и двигател, интериор няма да има така или иначе, жици също......задължавам се да разглобя и върна всичко със собствен транспорт до 2 седмици.......Козметично не ми пука как ще изглежда колата, така или иначе ще се пребоядисва всичко по нея......желателно е и да не е изгнила......Понеже дори и веднага да ми попадне такава, ще търся най - доброто което може да се намери като качество/цена, затва не е особенно спешно - обаждания по телефон са кофти идея, и без тва съм ги намразил вече тия телефони, а и ще ми е трудно да помня кой какво ми е предложил и какво има.....Затова всички оферти и предложения на лични съобщения ако обичате, ще ми е по лесно да видя кой какво ми е предложил......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Нагоре.......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

гледай все пак и обявите продаватия дни се купи едно ГТ за 800 лева от форума

Коментар

Мда бре, мерси, лошото е че нямам чак толкова време, и чакам на пусия уж......пък и някакви абсурдни обяви ме бяха наваляли, един ми пише "Имам две шасита, утре ги махам, ако искаш обади се"......нито кви са шаситата, нито кво има по тях.....И във връзка с това - държа да е от частно лице, всичките тия т.нр джамбази определено взех да не ги харесвам......
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

рунтото дето купи Карнака се оказа март 99г.ГТ с леко гръмнал мотор

Коментар

Колега имам МК2 без задна броня и с козметичен удър отзад който се оправя лесно.без двигател е само - в Чирпан съм - 500 лева му търся.

Коментар

Working...
            X