Колеги,купувам катализатори от всякакви моторни превозни средства!За да ви кажа точна цена,са ми нужни, марката на колата от която е свален катализатора,и сериения номер на него! Работя и с ЕКОНТ. КУРИЕРСКАТА ТАКСА Е ЗА СМЕТКА НА ИЗПРАЩАЧА!Керамични Катализатори:от 40лв до 800лв на брой! РеалниМетални Катализатори:от 20лв до 60лв за брой! РеалниКерамика в насипно състояние:от 30лв до 200лв за килограм!гр.Софиятелефон за контакти 0877/046-716
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам катализатори
Collapse
X
-
Re: Купувам катализатори
micra_k11_16v написа:Колеги,купувам катализатори от всякакви моторни превозни средства!За да ви кажа точна цена,са ми нужни, марката на колата от която е свален катализатора,и сериения номер на него! Работя и с ЕКОНТ. КУРИЕРСКАТА ТАКСА Е ЗА СМЕТКА НА ИЗПРАЩАЧА!Керамични Катализатори:от 40лв до 800лв на брой! РеалниМетални Катализатори:от 20лв до 60лв за брой! РеалниКерамика в насипно състояние:от 30лв до 200лв за килограм!гр.Софиятелефон за контакти 0877/046-716
Коментар
-
Re: Купувам катализатори
capesize написа:micra_k11_16v написа:Колеги,купувам катализатори от всякакви моторни превозни средства!За да ви кажа точна цена,са ми нужни, марката на колата от която е свален катализатора,и сериения номер на него! Работя и с ЕКОНТ. КУРИЕРСКАТА ТАКСА Е ЗА СМЕТКА НА ИЗПРАЩАЧА!Керамични Катализатори:от 40лв до 800лв на брой! РеалниМетални Катализатори:от 20лв до 60лв за брой! РеалниКерамика в насипно състояние:от 30лв до 200лв за килограм!гр.Софиятелефон за контакти 0877/046-716
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар