Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

купувам цилиндърче за спирачките за Уно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

купувам цилиндърче за спирачките за Уно

колеги,отворих си барабаните(по скоро само единия) и точно на него,освен че феродото е стигнало до нитовете се оказа и че цилиндърчето въобще не работи та ако някой има такова,да казва че ми трябва адски спешно.....също и комплект читави накладки ако накой изрови ще е супер

Re: купувам цилиндърче за спирачките за Уно

sehnsucht написа:
    колеги,отворих си барабаните(по скоро само единия) и точно на него,освен че феродото е стигнало до нитовете се оказа и че цилиндърчето въобще не работи та ако някой има такова,да казва че ми трябва адски спешно.....също и комплект читави накладки ако някой изрови ще е супер
    колега ново цилиндърче е 6-7 лв а накладките 16-17 има ги в магазини евро 07
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

stef написа:
      sehnsucht написа:
      колеги,отворих си барабаните(по скоро само единия) и точно на него,освен че феродото е стигнало до нитовете се оказа и че цилиндърчето въобще не работи та ако някой има такова,да казва че ми трябва адски спешно.....също и комплект читави накладки ако някой изрови ще е супер
      наистина ли е толкова евтино цилиндърчето аз си мислех от порядъка на 25-30лв. и накладките мислех че са повече,щото предните ми бяха 19,а за задните обмислях по-голяма сума а къде в София да търся тоя магазин?

Коментар

sehnsucht написа:
        stef написа:
        sehnsucht написа:
        колеги,отворих си барабаните(по скоро само единия) и точно на него,освен че феродото е стигнало до нитовете се оказа и че силиндърчето въобще не работи та ако някой има такова,да казва че ми трябва адски спешно.....също и комплект читави накладки ако някой изрови ще е супер
        наистина ли е толкова евтино цилиндърчето аз си мислех от порядъка на 25-30лв. и накладките мислех че са повече,щото предните ми бяха 19,а за задните обмислях по-голяма сума а къде в София да търся тоя магазин?
        улицата е в www.google.bg
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Имат и сайт http://www.euro07.net/bg/shops.html#sofia
          Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
          Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
          Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
          Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар