Вчера ми се случи да мина върху един малък камък който си седеше на асфалта с 60 км/ч горе долу, че камъка взе че се закачи на картера и го спука много яко! Нов като гледам и по форумите и по магазините доста трудно ще е.А някой от вас ако знае от някой друг фиат (мареа, типо, брава и т.н. ) които използват същия мотор дали ще си паснат?Аз съм от Кърджали и надали тука в нашия град ще мога да намеря по автоморгите. Някой от вас ако има телефоните на по гомелите авто морги в по големите градове може ли да ги опише тука.Очаквам всякакви коментари по темата. Как бихте постъпили вие в подобна ситуация?Ако някой от вас може да ми помогне ще съм му благодарен от сърце... за контакти mastersoft82@hotmail.com
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам картер за Fiat Coupe 1.8 16v. 1998 г.
Collapse
X
-
Наскоро имах подобни премеждия само че с Marea. Темата беше разисквана тук: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...E0%F0%F2%E5%F0Аз избрах варианта нов картер, понеже намирането на втора употреба си е жив късмет. Поне аз не успях. Цялата история ми излезе около 600лв за картера, маслото и смяната в сервиза. Незная как стоят точно нещата при Coupe-то, но предполагам, че процедурата е аналогична. И дано да имаш каско. При мен покриха само половината от сумата, но пак е нещо.FIAT Marea 1.9 / TD75 (11/96)
FIAT Punto 1.9 / DS60 (06/99)
-
Re: Купувам картер за Fiat Coupe 1.8 16v. 1998 г.
mastersoft82 написа:Вчера ми се случи да мина върху един малък камък който си седеше на асфалта с 60 км/ч горе долу, че камъка взе че се закачи на картера и го спука много яко! Нов като гледам и по форумите и по магазините доста трудно ще е.А някой от вас ако знае от някой друг фиат (мареа, типо, брава и т.н. ) които използват същия мотор дали ще си паснат?Аз съм от Кърджали и надали тука в нашия град ще мога да намеря по автоморгите. Някой от вас ако има телефоните на по гомелите авто морги в по големите градове може ли да ги опише тука.Очаквам всякакви коментари по темата. Как бихте постъпили вие в подобна ситуация?Ако някой от вас може да ми помогне ще съм му благодарен от сърце... за контакти mastersoft82@hotmail.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар