Моля някои от колегите от София ако има възможност да ми изпрати такъв панел Възможен е и бартер за оргиналното радио на Бравото /липсва му декоративния капак и има проблеми с изкарването на касетката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся панел за Браво за монтаж на стандартно СД
Collapse
X
-
Аз си купих панел от Пловдив от ДИНЕКСПРЕС - официален вносител на Фиат и части - наистина оригинално - пластмасата е 1:1 с тази на таблото - все едно никога нещо друго не е имало там. Е, одраха ме 32лв ама поне е наистина оригинално. Мисля че може и с куриер да ти пратят - не погледнах откъде си - ето ти телефон на магазина за части - 032/640650Иначе в София гледах и по 10-15кинта ама са таикива дървета че чак яд ме хвана...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
ако ми го пратиш аз съм от Търново
Коментар
-
ето каква обява намерих е-bay GermanyRadio Rahmen Blende FIAT Bravo Brava Marea Sofort & Neu: Brandneue Artikel mit der Option 14-Tage-Geld-zurück, festgelegten Versandkosten undSofort-Kaufen EUR 7,90(kоето означава нов за 7,90 евро + 3,95евро доставка) EUR 3,95 Dieser Verkäufer akzeptiert PayPal. 1T 12Std 35Min Angebote vergleichenWenn Sie einzelne Angebote nebeneinander angezeigt bekommen möchten, um sie besser vergleichen zu können, markieren Sie bitte die entsprechenden Kontrollkästchen und klicken Sie dСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:ето каква обява намерих е-bay GermanyRadio Rahmen Blende FIAT Bravo Brava Marea Sofort & Neu: Brandneue Artikel mit der Option 14-Tage-Geld-zurück, festgelegten Versandkosten undSofort-Kaufen EUR 7,90(kоето означава нов за 7,90 евро + 3,95евро доставка) EUR 3,95 Dieser Verkäufer akzeptiert PayPal. 1T 12Std 35Min Angebote vergleichenWenn Sie einzelne Angebote nebeneinander angezeigt bekommen möchten, um sie besser vergleichen zu können, markieren Sie bitte die entsprechenden Kontrollkästchen und klicken Sie dFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
супер, идеята ми че може би дори и ново няма да е скъпо, само трябва да се види в кой магазин ги имаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:супер, идеята ми че може би дори и ново няма да е скъпо, само трябва да се види в кой магазин ги имаFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Колега, аз съм от Варна. Ако още важи предложението ти за бартер на твоето радио с панел аз съм съгласен. Пиши ми на kss@mail.bg или ми се обади на 0888197935. Благодаря ти.FIAT MAREA 1.9 TD 100 HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар