Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся панел за Браво за монтаж на стандартно СД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся панел за Браво за монтаж на стандартно СД

Моля някои от колегите от София ако има възможност да ми изпрати такъв панел Възможен е и бартер за оргиналното радио на Бравото /липсва му декоративния капак и има проблеми с изкарването на касетката
    Прикачени файлове

И колко кинта му искаш на това радио
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Аз си купих панел от Пловдив от ДИНЕКСПРЕС - официален вносител на Фиат и части - наистина оригинално - пластмасата е 1:1 с тази на таблото - все едно никога нещо друго не е имало там. Е, одраха ме 32лв ама поне е наистина оригинално. Мисля че може и с куриер да ти пратят - не погледнах откъде си - ето ти телефон на магазина за части - 032/640650Иначе в София гледах и по 10-15кинта ама са таикива дървета че чак яд ме хвана...
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ще съм ти задължен ако ми го пратиш аз съм от Търново пиши ми кога е удобно да се чуем по телефона и да уточним изпращането

Коментар

ако ми го пратиш аз съм от Търново
          В събота ще пътувам до В.Търново и ако искаш мога да ти взема такъв панел и да ти го донеса. Само кажи и ако те устройва ще се опитам да помогна. Само нека колегите от София помогнат с магазина откъдето може да се купи че просто нямам никаква възможност да обикалям по магазините ...

Коментар

може ли да ми покажете какво представлява този панел за CD че аз съм с обикновенно CD и стои малко грозно
            Fiat Marea 1,9TD100

Коментар

reiban написа:
              може ли да ми покажете какво представлява този панел за CD че аз съм с обикновенно CD и стои малко грозно
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Стенли трябва само малко да се постараеш и този панел ще успееш да си го направиш сам,даже може да стане и по-добре Утре или други ден ще кача снимка на моя-който съм го правил сам и не е станал никак лошо
                Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

ето каква обява намерих е-bay GermanyRadio Rahmen Blende FIAT Bravo Brava Marea Sofort & Neu: Brandneue Artikel mit der Option 14-Tage-Geld-zurück, festgelegten Versandkosten undSofort-Kaufen EUR 7,90(kоето означава нов за 7,90 евро + 3,95евро доставка) EUR 3,95 Dieser Verkäufer akzeptiert PayPal. 1T 12Std 35Min Angebote vergleichenWenn Sie einzelne Angebote nebeneinander angezeigt bekommen möchten, um sie besser vergleichen zu können, markieren Sie bitte die entsprechenden Kontrollkästchen und klicken Sie d
                  Прикачени файлове
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                  сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                  ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
                    ето каква обява намерих е-bay GermanyRadio Rahmen Blende FIAT Bravo Brava Marea Sofort & Neu: Brandneue Artikel mit der Option 14-Tage-Geld-zurück, festgelegten Versandkosten undSofort-Kaufen EUR 7,90(kоето означава нов за 7,90 евро + 3,95евро доставка) EUR 3,95 Dieser Verkäufer akzeptiert PayPal. 1T 12Std 35Min Angebote vergleichenWenn Sie einzelne Angebote nebeneinander angezeigt bekommen möchten, um sie besser vergleichen zu können, markieren Sie bitte die entsprechenden Kontrollkästchen und klicken Sie d
                    Няма смисал и във Варнаги има на същата цена
                    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

супер, идеята ми че може би дори и ново няма да е скъпо, само трябва да се види в кой магазин ги има
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
                        супер, идеята ми че може би дори и ново няма да е скъпо, само трябва да се види в кой магазин ги има
                        Аз ще ти кажа на гюрлата има едно малко магазинче срещу автомивката там продават части главно за италиански коли, по принцип ги нямат в наличност но за много кратък срок носят цената е 10 евро .

Коментар

Колега, аз съм от Варна. Ако още важи предложението ти за бартер на твоето радио с панел аз съм съгласен. Пиши ми на kss@mail.bg или ми се обади на 0888197935. Благодаря ти.
                          FIAT MAREA 1.9 TD 100 HLX

Коментар

Working...
                          X