Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kупувам двигател 1.4 12V bravo/brava

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kупувам двигател 1.4 12V bravo/brava

От София съм. Трябва ми двигател САМО 1.4 12 клапана за брава по принцип. Без инсталация,скорости,съединители и т.н. Само "желязото" на мотора ми трябва, че моя "гръмна" така да се каже и не е рентабилно да се възстоновява. Приемам оферти на л.с. или на скайп oh_vaio Цената която давам е според предлагането

Имам перфектен двигател на 50 000км. С дукоменти. 0888-41-29-74,02/927-55-23

Коментар

Нямам право да променям заглавието.А вече търся само глава НЕОБОРУДВАНА за същия мотор, просто моята е пукната а всички други чаркове са ми перфектни.И имам задрало бутало, тоест ми трябва здрав блок+ здрави бутала.Неща като картер,кол. вал, разпр. вал, капаци,маслени и водни помпи и т.н. НЕ МИ ТРЯБВАТ!

Коментар

perzik написа:
        Нямам право да променям заглавието.А вече търся само глава НЕОБОРУДВАНА за същия мотор, просто моята е пукната а всички други чаркове са ми перфектни.И имам задрало бутало, тоест ми трябва здрав блок+ здрави бутала.Неща като картер,кол. вал, разпр. вал, капаци,маслени и водни помпи и т.н. НЕ МИ ТРЯБВАТ!
        глава 200лв+работа 200лв мин+ ризи+бутала+гарнитури+масло отиваш на цена над тази за цял двигател.
        BGmama.info

Коментар

Пропускаш факта, че сам си сменям и сглобявам всичко.Евентуално ще занеса новата глава на шлайф. Всякакви гарнитури,масла,и др. консумативи ги купувам с -30% имам си и динамометричен.За сега имам предложения за необорудвана глава 50лв и блок с бутала 100лв.Някой ако има по-евтини да казва навреме, оставяйте си телефоните и от кой град сте, Моля.

Коментар

Re: Kупувам двигател 1.4 12V bravo/brava

perzik написа:
            От София съм. Трябва ми двигател САМО 1.4 12 клапана за брава по принцип. Без инсталация,скорости,съединители и т.н. Само "желязото" на мотора ми трябва, че моя "гръмна" така да се каже и не е рентабилно да се възстоновява. Приемам оферти на л.с. или на скайп oh_vaio Цената която давам е според предлагането
            имам цял двигател-300лв Двигателя не е свален от колата и може да се запали и пробва-0896909877

Коментар

Working...
            X