От София съм. Трябва ми двигател САМО 1.4 12 клапана за брава по принцип. Без инсталация,скорости,съединители и т.н. Само "желязото" на мотора ми трябва, че моя "гръмна" така да се каже и не е рентабилно да се възстоновява. Приемам оферти на л.с. или на скайп oh_vaio Цената която давам е според предлагането
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kупувам двигател 1.4 12V bravo/brava
Collapse
X
-
Нямам право да променям заглавието.А вече търся само глава НЕОБОРУДВАНА за същия мотор, просто моята е пукната а всички други чаркове са ми перфектни.И имам задрало бутало, тоест ми трябва здрав блок+ здрави бутала.Неща като картер,кол. вал, разпр. вал, капаци,маслени и водни помпи и т.н. НЕ МИ ТРЯБВАТ!
Коментар
-
perzik написа:Нямам право да променям заглавието.А вече търся само глава НЕОБОРУДВАНА за същия мотор, просто моята е пукната а всички други чаркове са ми перфектни.И имам задрало бутало, тоест ми трябва здрав блок+ здрави бутала.Неща като картер,кол. вал, разпр. вал, капаци,маслени и водни помпи и т.н. НЕ МИ ТРЯБВАТ!
Коментар
-
Пропускаш факта, че сам си сменям и сглобявам всичко.Евентуално ще занеса новата глава на шлайф. Всякакви гарнитури,масла,и др. консумативи ги купувам с -30% имам си и динамометричен.За сега имам предложения за необорудвана глава 50лв и блок с бутала 100лв.Някой ако има по-евтини да казва навреме, оставяйте си телефоните и от кой град сте, Моля.
Коментар
-
Re: Kупувам двигател 1.4 12V bravo/brava
perzik написа:От София съм. Трябва ми двигател САМО 1.4 12 клапана за брава по принцип. Без инсталация,скорости,съединители и т.н. Само "желязото" на мотора ми трябва, че моя "гръмна" така да се каже и не е рентабилно да се възстоновява. Приемам оферти на л.с. или на скайп oh_vaio Цената която давам е според предлагането
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар