Купувам модул за управление на предни ел стъкла мод.В660.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Модул за управление на ел.стъкла
Collapse
X
-
В неделя,точно преди срещата установих,че не ми се отварят предните стъкла.Предпазителите са здрави,ток идва,но не работят.Сложих модула от задните и предните заработиха.Стария,който свалих,имаше памет-левия прозорец се вдигаше и сваляше с едно натискане на бутона.На този не е така-прозорецът се движи докато държиш бутона.Това разбира се не е болка за умирачка.А модела е написан откъм страната на буксите под надписа FIAT LANCIA и под маркировката 12 V.Pugsy,ако имаш такъв модул,пусни ми едно ЛС да се разберем,че е кофти без прозорци,пък били те и задни П.С.Може и да не е програмиран,ще го преживеяFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
lu40 написа:В неделя,точно преди срещата установих,че не ми се отварят предните стъкла.Предпазителите са здрави,ток идва,но не работят.Сложих модула от задните и предните заработиха.Стария,който свалих,имаше памет-левия прозорец се вдигаше и сваляше с едно натискане на бутона.На този не е така-прозорецът се движи докато държиш бутона.Това разбира се не е болка за умирачка.А модела е написан откъм страната на буксите под надписа FIAT LANCIA и под маркировката 12 V.Pugsy,ако имаш такъв модул,пусни ми едно ЛС да се разберем,че е кофти без прозорци,пък били те и задни П.С.Може и да не е програмиран,ще го преживеяFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар