Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Модул за управление на ел.стъкла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Модул за управление на ел.стъкла

Купувам модул за управление на предни ел стъкла мод.В660.
    Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

имам 20 лв

Коментар

letajanta написа:
      имам 20 лв
      ...хвалиш ли се П.П.: ...Майтап! Извинявам се за offtopic-а...
      FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

тука имам един ама незнам какъв модел е какво ти трябва да прави (с памет или)

Коментар

В неделя,точно преди срещата установих,че не ми се отварят предните стъкла.Предпазителите са здрави,ток идва,но не работят.Сложих модула от задните и предните заработиха.Стария,който свалих,имаше памет-левия прозорец се вдигаше и сваляше с едно натискане на бутона.На този не е така-прозорецът се движи докато държиш бутона.Това разбира се не е болка за умирачка.А модела е написан откъм страната на буксите под надписа FIAT LANCIA и под маркировката 12 V.Pugsy,ако имаш такъв модул,пусни ми едно ЛС да се разберем,че е кофти без прозорци,пък били те и задни П.С.Може и да не е програмиран,ще го преживея

Коментар

lu40 написа:
            В неделя,точно преди срещата установих,че не ми се отварят предните стъкла.Предпазителите са здрави,ток идва,но не работят.Сложих модула от задните и предните заработиха.Стария,който свалих,имаше памет-левия прозорец се вдигаше и сваляше с едно натискане на бутона.На този не е така-прозорецът се движи докато държиш бутона.Това разбира се не е болка за умирачка.А модела е написан откъм страната на буксите под надписа FIAT LANCIA и под маркировката 12 V.Pugsy,ако имаш такъв модул,пусни ми едно ЛС да се разберем,че е кофти без прозорци,пък били те и задни П.С.Може и да не е програмиран,ще го преживея
            Колега, ще ми подариш/продадеш ли старият неработещ модул? Ще ми е интересно да го почовъркам!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

С удоволствие

Коментар

Working...
              X