Ами при мене седи едно с 1.6 мотор 1993 година, черен металик, серво,ел. стъкла,централно,люк,с чисто нов ауспух от/до,сменени са преди 3 години тръбопроводите zа спирачна течност пак от/до,че ръждясват , има лети джанти 15 с много добри гуми.С оргиналната боя си е. Колата се подарява, но трябва да си е вземеш от тук в Германия.
Ами при мене седи едно с 1.6 мотор 1993 година, черен металик, серво,ел. стъкла,централно,люк,с чисто нов ауспух от/до,сменени са преди 3 години тръбопроводите zа спирачна течност пак от/до,че ръждясват , има лети джанти 15 с много добри гуми.С оргиналната боя си е. Колата се подарява, но трябва да си е вземеш от тук в Германия.
Къде се намира колата... и колко ще ми излезе някой да ми я докара?
ето ти кола колега:http://mobile.de/SIDFLXIZXmaT2y4V9O9...1111213033908&идва ти на около 2000 лв. с абсолютно всичко: кола, докарване, инвалидслед нова година ако евентуално отпаднат мита/ддс мисля да взема нещо такова за жената 1000лв к’во му плащаш ?
Къде се намира колата... и колко ще ми излезе някой да ми я докара?
За съжаление няма кой да е докара, трябва или ти да пратиш някой да я вземе или сам да дойдеш да си е докараш
Коментар