Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложете кола до 4-5 хиляди лв.? (спешно!)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предложете кола до 4-5 хиляди лв.? (спешно!)

Обръщам се с молба най-вече към колегите от Варна. Утре ще водя едни братовчеди от Тервел във Варна, търсят си кола. Освен тези до МЕТРО, има ли други по-големи автокъщи? Предложете адрес на някоя която предлага добри оферти?
    1997 Brava 1.6, 16V

Забравих да допълня: Бензин/газ, 4 врати, след 1995г.Предложете марки (без Голф )?
    1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

доколото си спомням имаше няколко къщи до спортна зала. 2-3 някъде. но ако все още го има пазара в дч в събота, няма нужда д аходиш до варна, варненци само идват в събота до стадиона и цените са 2 пъти надолу от къщите
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Това за пазара е вярно, само че аз съм ходил там за последно преди 3 години и е много възможно вече да го няма.Но все пак една проверка не вреди :D
        N.Y. State of Mind

Коментар

ако изчакаш, след нова година за тези папи ще могат да се вземат коли на по 5-6 години /поне се надявам. огледай се за БМВ Е 36. може да не е след 95 г. но е по добро от много коли 99 г.
          UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

Не им се чакаше за след Нова Година. Харесаха си едно Пежо 106, 1994год., моноинжекция, ел. стъкла, с 4 нови зимни гуми и джанти, теглич, аларма, централно. Темата може да бъде заключена.
            1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

everton написа:
              ако изчакаш, след нова година за тези папи ще могат да се вземат коли на по 5-6 години /поне се надявам. огледай се за БМВ Е 36. може да не е след 95 г. но е по добро от много коли 99 г.
              Ми като са ти толкова на сърцето,защо не си купиш бмв
              ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Пежо 106 1994 година, колега, струва между 200 и 300 еуро са те нали кола уж За 4000 лева искаха

Коментар

156 m-jet написа:
                  Пежо 106 1994 година, колега, струва между 200 и 300 еуро са те нали кола уж За 4000 лева искаха
                  Къде ги намираш толко евтини? Да си купя и аз едно за градско...
                  FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

divaka написа:
                    156 m-jet написа:
                    Намира ги в Австрия и Германия И към тази цена прибавяш 400Е автовоз и 600Е ДДС + 300Е колата = 2600лв. колко си и струват в БГ
                    http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
                    Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
                    FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                    FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Abarth. написа:
                      everton написа:
                      ми щото съм сиромах колега. ако си обедил себе си, че браво/брава 95 г. е по добрър избор от Е 36 94 - 95 г. може да се опиташ да го направиш и с мен. 4 бона за пежо 106 - за ново ли става въпрос. супер скъпи части и супер тясно, без притеснение мога да кажа, че уно е с класи отгоре по всеки показател.

Коментар

everton написа:
                        Abarth. написа:
                        everton написа:
                        ми щото съм сиромах колега. ако си обедил себе си, че браво/брава 95 г. е по добрър избор от Е 36 94 - 95 г. може да се опиташ да го направиш и с мен....
                        Браво/брава не са в класа на Е36,затова няма база за сравнение,но Е36 е в един клас с Alfa 155 и алфата го превъзхожда по всичко
                        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Abarth. написа:
                          everton написа:
                          Abarth. написа:
                          everton написа:
                          ми щото съм сиромах колега. ако си обедил себе си, че браво/брава 95 г. е по добрър избор от Е 36 94 - 95 г. може да се опиташ да го направиш и с мен....
                          Браво/брава не са в класа на Е36,затова няма база за сравнение,но Е36 е в един клас с Alfa 155 и алфата го превъзхожда по всичко
                          на мен Alfa 155 ми харесва много, но най-много превъзхожда Е 36 по цените на едрогабаритните части и консумативите и посещенията в сервизите. като сравнявам Е 36 и БРАВОБРАВА имам предвид не размери и клас а ценови диапазон - 4 - 5 хил. лева. нека не влизаме в излишни спорове

Коментар

everton написа:
                            Abarth. написа:
                            everton написа:
                            Abarth. написа:
                            everton написа:
                            на мен Alfa 155 ми харесва много, но най-много превъзхожда Е 36 по цените на едрогабаритните части и консумативите и посещенията в сервизите. като сравнявам Е 36 и БРАВОБРАВА имам предвид не размери и клас а ценови диапазон - 4 - 5 хил. лева. нека не влизаме в излишни спорове
                            Просто за да караш италианска кола,тя трябва да ти е в сърцето,насила не става както е твоят случай

Коментар

Dodo 155 написа:
                              divaka написа:
                              156 m-jet написа:
                              Намира ги в Австрия и Германия И към тази цена прибавяш 400Е автовоз и 600Е ДДС + 300Е колата = 2600лв. колко си и струват в БГ
                              Е то ако имаше читави на тая цена в Германия отдавна щях да съм си взел. Не са чак толко евтини колкото си мислите в Германия... Около половин година търсих браво тук и цените не падаха под 3000 евро за читави бройки. В момента Германия е с много скъп пазар на коли. Истината е Италия, Швейцария и Холандия...В ДЕ евтините коли са прецакани, така че никакви стари евтини коли от тук.. Говоря от опит... Но наистина си прав, че дори и да се намери на такава цена разходите са много, докато се стигне до крайната цена...
                              FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Working...
                              X