ако някой от София не си е изхвърлил след смяната старите накладки от БРАВО/МАРЕА 2.0 20 ще се радвам ако ми услужи с тях, дори да са много износени ми вършат работа, просто искам да опитам да ги сложа в друг апарат, но не съм 100% сигурен че ще стане, и не ми се рискува да си купя нови и после да си ги бия в главата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
търся подарък стари накладки от 2.0 20
Collapse
Заключена тема
X
X
-
_power_ написа:Ако ти стават от типо седичи мисля че пазя за мостра да имам, но не ми трябват вече. Ако имаш интерес ми драсни да потърся!тежък е животът лек...
Коментар
-
jungleraver написа:_power_ написа:Ако ти стават от типо седичи мисля че пазя за мостра да имам, но не ми трябват вече. Ако имаш интерес ми драсни да потърся!тежък е животът лек...
Коментар
-
jungleraver написа:jungleraver написа:_power_ написа:Ако ти стават от типо седичи мисля че пазя за мостра да имам, но не ми трябват вече. Ако имаш интерес ми драсни да потърся!Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
_power_ написа:jungleraver написа:jungleraver написа:_power_ написа:Ако ти стават от типо седичи мисля че пазя за мостра да имам, но не ми трябват вече. Ако имаш интерес ми драсни да потърся!е, малшансблагодаря ти за отделеното време колега
тежък е животът лек...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар