Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

маркуч хидравлика

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

маркуч хидравлика

маркуч за хидравличната рейка на темпра 1,8 91година мисля че става и от 2,0 също и от дедра 1,8 и 2,0 този който е от помпата до рейката с клапана на него
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

в сф ако се напъна ще се сетя къде се продават, обаче новички.ако те интересува ще проверя. виж за пловдив не знам. между другото си оправих нивомера на течността на чистачките, нали ти бях обещал да ти кажа. драсни на лично ако искаш да ти кажа тънкостта :D
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
      в сф ако се напъна ще се сетя къде се продават, обаче новички.ако те интересува ще проверя. виж за пловдив не знам. между другото си оправих нивомера на течността на чистачките, нали ти бях обещал да ти кажа. драсни на лично ако искаш да ти кажа тънкостта :D
      новички и аз намерих ама цената е 250-280лв ако имаш нещо по евтико казвай ПС а иначе разбрах как си го направил нивомера още в събота и аз ще имам работещ такъв
      UNO 1.0 FIRE

Коментар

Имам го. Цялата хидравлика за ТЕМПРА 1.9 ТД 1996г. тел.0898722681.

Коментар

stef написа:
          pakumba написа:
          новички и аз намерих ама цената е 250-280лв ако имаш нещо по евтико казвай ПС а иначе разбрах как си го направил нивомера още в събота и аз ще имам работещ такъв
          бааааа......... си ................ цените. нямам, просто не предполагах такива цени. питай пъгси, има доста неща
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: маркуч хидравлика

stef написа:
            маркуч за хидравличната рейка на темпра 1,8 91година мисля че става и от 2,0 също и от дедра 1,8 и 2,0 този който е от помпата до рейката с клапана на него
            В Ямбол има фирма която произвежда хидр. маркучи, прави и по модел и цената е около 40-50лв!

Коментар

hit-ko написа:
              stef написа:
              В Ямбол има фирма която произвежда хидр. маркучи, прави и по модел и цената е около 40-50лв!
              ами навит съм за тая цена ама със клапанчето ли е на него и може ли само по модел на колата или им трябва мостра щото моя съм го рециклирал/здрав е не тече/ ама не можаха да ми сложат клапанчето а пък искам да си е всичко както е оригинално ти нямаш ли втора употреба читав
              UNO 1.0 FIRE

Коментар

И аз търся този маркуч с клапана,че моя пуска по малко.Stef,ако трябва да се пуска поръчка в Ямбол,брой ме и мен.
                Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

stef написа:
                  hit-ko написа:
                  stef написа:
                  ами навит съм за тая цена ама със клапанчето ли е на него и може ли само по модел на колата или им трябва мостра щото моя съм го рециклирал/здрав е не тече/ ама не можаха да ми сложат клапанчето а пък искам да си е всичко както е оригинално ти нямаш ли втора употреба читав
                  Нямам употребяван и затова ще трябва мостра, та ако намерите, даже и повреден ще свърши работа!

Коментар

имам такъв маркуч от крома 2.0 -цена-70 лв. 0898735273 Тодор

Коментар

Я някой ако има такъв клапан на маркуча да пусне една снимка тук, че не се сещам кой е! Аз поне на моята не виждам... а ми е интересно. Сори за
                      Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
                      Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
                      BlueStorm transforms . . .
                      . . . !!!

Коментар

BlueStorm написа:
                        Я някой ако има такъв клапан на маркуча да пусне една снимка тук, че не се сещам кой е! Аз поне на моята не виждам... а ми е интересно. Сори за
                        представлява като метална снадка на средата на маркуча който е от помпата до рейката
                        UNO 1.0 FIRE

Коментар

Working...
                        X