маркуч за хидравличната рейка на темпра 1,8 91година мисля че става и от 2,0 също и от дедра 1,8 и 2,0 този който е от помпата до рейката с клапана на него
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
маркуч хидравлика
Collapse
X
-
в сф ако се напъна ще се сетя къде се продават, обаче новички.ако те интересува ще проверя. виж за пловдив не знам. между другото си оправих нивомера на течността на чистачките, нали ти бях обещал да ти кажа. драсни на лично ако искаш да ти кажа тънкостта :DLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
pakumba написа:в сф ако се напъна ще се сетя къде се продават, обаче новички.ако те интересува ще проверя. виж за пловдив не знам. между другото си оправих нивомера на течността на чистачките, нали ти бях обещал да ти кажа. драсни на лично ако искаш да ти кажа тънкостта :DTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:pakumba написа:в сф ако се напъна ще се сетя къде се продават, обаче новички.ако те интересува ще проверя. виж за пловдив не знам. между другото си оправих нивомера на течността на чистачките, нали ти бях обещал да ти кажа. драсни на лично ако искаш да ти кажа тънкостта :DLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: маркуч хидравлика
hit-ko написа:stef написа:маркуч за хидравличната рейка на темпра 1,8 91година мисля че става и от 2,0 също и от дедра 1,8 и 2,0 този който е от помпата до рейката с клапана на негоTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: маркуч хидравлика
stef написа:hit-ko написа:stef написа:маркуч за хидравличната рейка на темпра 1,8 91година мисля че става и от 2,0 също и от дедра 1,8 и 2,0 този който е от помпата до рейката с клапана на него
Коментар
-
BlueStorm написа:Я някой ако има такъв клапан на маркуча да пусне една снимка тук, че не се сещам кой е! Аз поне на моята не виждам... а ми е интересно. Сори заTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар