КОлеги ако можете да ми помогнете че взех такива скорости за ладата ама нямам стартер а ладовия не става.И без това сега се замислям как да стане с помпата долу,а и руснаците и стартера не са го нагодили.Затова някой ако има за продан или подаряване или както и да е ако може да помогне!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам стартер за 131.
Collapse
X
-
Колегата е сложил 5 степенна скоростна от фиат на ладата си и му трябва стартер от ФИАТ 131ца.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Колега Торнадо ако във Фиат форум и ЗиЛ-ове правите не знаех следващия път ще си коригирам търсенията...Иначе да търся стартер от ФИАТ 131 ама проблема е че някой ми казват че ми трябва и маховик други не чудя се къде е истината!Колега стафо дали ще можеш да кажеш от коя страна седи на полския фиат стартера, защото на ладата е от дясно като си на шофьорското място а на тези скорости е от ляво.И ладовия стартер идва надолу с главата и не става на фланеца на кутията въобще...Голяма история.Всички карат коли между другото. Аз карам ЛАДА нарочно.Оборотомера в лютеницата, а душата в рая!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар