Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам фиат или ланча:)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам фиат или ланча:)

Фиат типо след 92 година, за предпочитане 1.4, или фиат брава/браво...макар че за последното едва ли ще имам кинтиМдам...колебая се м/у фиат и ланча...все още. Харесах си ланча делта 1.6....ще видим кое ще бъде от тритекоето изпадне най-изгодно предполагам...Е..чакам предложения

Re: Купувам фиат или ланча

Chaos_ написа:
    Фиат типо след 92 година, за предпочитане 1.4, или фиат брава/браво...макар че за последното едва ли ще имам кинтиМдам...колебая се м/у фиат и ланча...все още. Харесах си ланча делта 1.6....ще видим кое ще бъде от тритекоето изпадне най-изгодно предполагам...Е..чакам предложения
    дай да ти продам моита Брава 1.8
    Bradwa 1.8-goliama pri tova

Коментар

За Типо гледай да е 1.6, може да харчи малко повече ама на 1.4 двигателите им много загравят.
      N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
        ...ама на 1.4 двигателите им много загравят.
        Айде бе...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

sachma написа:
          За Типо гледай да е 1.6, може да харчи малко повече ама на 1.4 двигателите им много загравят.
          щом модератора може да спами и аз мога . няма двигател дето да загрява на този свят ако всичко му е наред. ако има нещо не както трябва и 5000 кубиков двигател пак ще загрява
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Това е проблем на 1.4 за които няма смисъл да се води спор.Аз лично имам 1.6, но съм карал и 1.4(беше рент-а-кар, но СУПЕР поддържано) и 1.4 загряваше много бързо, на магистралата стиаше 100градуса.А и имам комшия дето има същите оплаквания.Така че...дано собствениците на 1.4 не се обиждат, просто това са моите наблюдения!
            N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
              Това е проблем на 1.4 за които няма смисъл да се води спор
              последно да кажа, представяш ли си всички типото с 1,4 двигател да загряваха фиат щяха да са фалирали преди 15 години, малко след като са искарали типо от завода. както и да е не е тук мястото за спора.
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                няма двигател дето да загрява на този свят ако всичко му е наред. ако има нещо не както трябва и 5000 кубиков двигател пак ще загрява
                Оспамихме яко темата, Но съм абсолютно съгласен с казаното! Явно има проблем по автомобила за да загрява! Аз карам 1.4 (вече на 200 000 по километраж) и е ПЕРФЕКТЕН - да не чуе дявола!

Коментар

спамвайте, спамвайте, може пък да излезе нещо интересно

Коментар

Chaos_ написа:
                    спамвайте, спамвайте, може пък да излезе нещо интересно
                    А ти разгледа ли обявите в раздел "продава"?

Коментар

дам...разгледах ги, колкото да установя че бравите са ми скъпимежду другото някакви отзиви за типо 1.8 или 2.0?4е срещам такива пък нищо незнам за тях

Коментар

Chaos_ написа:
                        дам...разгледах ги, колкото да установя че бравите са ми скъпимежду другото някакви отзиви за типо 1.8 или 2.0?4е срещам такива пък нищо незнам за тях
                        аз съм темпра с 1,8 перфектен мотор ама разхода си е над 11 газ и данъка е като за над 100кс
                        TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                        UNO 1.0 FIRE

Коментар

Някак си не виждам смисъл за десетина коня да давам 100 кинта отгоре данък...Иска ми се някой ден като порастна (финансово де) да си взема поне 150 кончета....или 250...та да си струва данъка....А ако ще е 103 или 115...по-добре да е 90, а и на 75 съм навит...Затова съм се насочил към ланча (делта - че ме кефи повече) - 1.6 - 75 коня, или брава/браво (ама те скъпи маа му) - тия дет са по към 90-ина коня...или типце.....Ама типце ми се ще да е 95-та година)000нали тогава ги спираха от производство?....със сичките му там анджъклъми...abs, airbag, clima...el-джаджи.....мдам......

Коментар

Ами Chaos, аз карам 2.0 с 100 коня именно заради данъка. Но като че ли не е "твоя размер" - Крома е, гледам че търсиш Типо/Делта.

Коментар

[quote="Chaos_"]Някак си не виждам смисъл за десетина коня да давам 100 кинта отгоре данък...Иска ми се някой ден като порастна (финансово де) да си взема поне 150 кончета....или 250...та да си струва данъка....А ако ще е 103 или 115...по-добре да е 90, а и на 75 съм навит.../quote]и аз така мислямоята е над 100 коня, но това е друг въпрос :D
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                              X