Фиат типо след 92 година, за предпочитане 1.4, или фиат брава/браво...макар че за последното едва ли ще имам кинтиМдам...колебая се м/у фиат и ланча...все още. Харесах си ланча делта 1.6....ще видим кое ще бъде от тритекоето изпадне най-изгодно предполагам...Е..чакам предложения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам фиат или ланча:)
Collapse
X
-
Re: Купувам фиат или ланча
Chaos_ написа:Фиат типо след 92 година, за предпочитане 1.4, или фиат брава/браво...макар че за последното едва ли ще имам кинтиМдам...колебая се м/у фиат и ланча...все още. Харесах си ланча делта 1.6....ще видим кое ще бъде от тритекоето изпадне най-изгодно предполагам...Е..чакам предложенияBradwa 1.8-goliama pri tova
-
sachma написа:За Типо гледай да е 1.6, може да харчи малко повече ама на 1.4 двигателите им много загравят.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Това е проблем на 1.4 за които няма смисъл да се води спор.Аз лично имам 1.6, но съм карал и 1.4(беше рент-а-кар, но СУПЕР поддържано) и 1.4 загряваше много бързо, на магистралата стиаше 100градуса.А и имам комшия дето има същите оплаквания.Така че...дано собствениците на 1.4 не се обиждат, просто това са моите наблюдения!N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:Това е проблем на 1.4 за които няма смисъл да се води спорLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:няма двигател дето да загрява на този свят ако всичко му е наред. ако има нещо не както трябва и 5000 кубиков двигател пак ще загряваVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Chaos_ написа:спамвайте, спамвайте, може пък да излезе нещо интересноVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Chaos_ написа:дам...разгледах ги, колкото да установя че бравите са ми скъпимежду другото някакви отзиви за типо 1.8 или 2.0?4е срещам такива пък нищо незнам за тяхTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Някак си не виждам смисъл за десетина коня да давам 100 кинта отгоре данък...Иска ми се някой ден като порастна (финансово де) да си взема поне 150 кончета....или 250...та да си струва данъка....А ако ще е 103 или 115...по-добре да е 90, а и на 75 съм навит...Затова съм се насочил към ланча (делта - че ме кефи повече) - 1.6 - 75 коня, или брава/браво (ама те скъпи маа му) - тия дет са по към 90-ина коня...или типце.....Ама типце ми се ще да е 95-та година)000нали тогава ги спираха от производство?....със сичките му там анджъклъми...abs, airbag, clima...el-джаджи.....мдам......
Коментар
-
[quote="Chaos_"]Някак си не виждам смисъл за десетина коня да давам 100 кинта отгоре данък...Иска ми се някой ден като порастна (финансово де) да си взема поне 150 кончета....или 250...та да си струва данъка....А ако ще е 103 или 115...по-добре да е 90, а и на 75 съм навит.../quote]и аз така мислямоята е над 100 коня, но това е друг въпрос :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар