Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джанти за Темпра-помощ!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Джанти за Темпра-помощ!!!

Здравейте колеги, вчера гадовете ми гепиха оргиналните лети джанти на Темпрата заедно с нови гуми на 500км. Най кофти че, го знам кой е и глупака предал джантите за скраб, гумите не успял. Та сега си търся оригинални лети джанти за Темпра 14цола, четери отвора на 98мм.Някой може ли да помогне.
    Ducato,Tempra 1.8SLX,Croma 2.0 16V,Innocenti 1.7D, Panda 4x4 Sisley-скудерията ми

Re:HELP

Що не помагате бе хора, някъде не сте ли виждали запазени джанти за Типо/Темпра.
    Прикачени файлове
    Ducato,Tempra 1.8SLX,Croma 2.0 16V,Innocenti 1.7D, Panda 4x4 Sisley-скудерията ми

Коментар

Ти откъде ги търсиш... виждам ,че си от Плевен.В София във всяка втора гумаджийница ги има от 20 до 25 лв/бр.Ако си по-претенциозен като мен има и нови железни . 54 лв бр.
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
        Ти откъде ги търсиш... виждам ,че си от Плевен.В София във всяка втора гумаджийница ги има от 20 до 25 лв/бр.Ако си по-претенциозен като мен има и нови железни . 54 лв бр.
        Имаш в предвид железните по 20-25лв. Щото човека си търси оригинални ама лети.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Re алуминиеви джанти

Точно така, трябват ми оригиналните алуминиеви джанти на Темпра/Типо. Те са 14цола и изглеждат като тези на картинката на Темпра. Помагайте, не ме бърка къде се намират стига да са читави.

Коментар

Re алуминиеви джанти

Точно така, трябват ми оригиналните алуминиеви джанти на Темпра/Типо. Те са 14цола и изглеждат като тези на картинката на Темпра. Помагайте, не ме бърка къде се намират стига да са читави.

Коментар

Кофти е че тук не се намират, да не говорим в Плевен.Успех! Ако намериш в повече - кажи.
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

имам лети джанти като на снимката 150 лв к-т

Коментар

Има такива във тунинг форума, провери там, мисля, че бяха 200 с гумите, но не съм сигурен
                  Пауър из нотинг уитаут гума
                  Cinq 16v , Delta 1 2.0

Коментар

250 ЛЕВА С ГУМИТЕ
                    Alfa 156 2.4JTD ~180p.s., Alfa 145 1.9 JTD~140p.s., MAREA 2.4TD124p.s., TEMPRA 1.9 TD-92p.s., TIPO 1.6 2act-90p.s.

Коментар

Working...
                    X