Здравейте колеги, вчера гадовете ми гепиха оргиналните лети джанти на Темпрата заедно с нови гуми на 500км. Най кофти че, го знам кой е и глупака предал джантите за скраб, гумите не успял. Та сега си търся оригинални лети джанти за Темпра 14цола, четери отвора на 98мм.Някой може ли да помогне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти за Темпра-помощ!!!
Collapse
X
-
Nino написа:Ти откъде ги търсиш... виждам ,че си от Плевен.В София във всяка втора гумаджийница ги има от 20 до 25 лв/бр.Ако си по-претенциозен като мен има и нови железни . 54 лв бр.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Re алуминиеви джанти
Точно така, трябват ми оригиналните алуминиеви джанти на Темпра/Типо. Те са 14цола и изглеждат като тези на картинката на Темпра. Помагайте, не ме бърка къде се намират стига да са читави.Ducato,Tempra 1.8SLX,Croma 2.0 16V,Innocenti 1.7D, Panda 4x4 Sisley-скудерията ми
Коментар
-
Re алуминиеви джанти
Точно така, трябват ми оригиналните алуминиеви джанти на Темпра/Типо. Те са 14цола и изглеждат като тези на картинката на Темпра. Помагайте, не ме бърка къде се намират стига да са читави.Ducato,Tempra 1.8SLX,Croma 2.0 16V,Innocenti 1.7D, Panda 4x4 Sisley-скудерията ми
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар