Здрасти на всички от форума, като за начало искам да споделя, че преди около седмица се сдобих с Фиат Браво 1.4 и веднага реших да се присъединя към форума, демек както написах в заглавието на темата съм НОВ И ЗЕЛЕН Сега основното заради което пиша е следното, колата разбира се е втора ръка ’97 година 1.4 бензин, 86 коня.Като я купувах всичко си беше екстра, като изключим редовните за втора ръка кола неща, потропване тук там олющена боя тук там една овиснала врата ( до колкото разбрах се получава често при Бравото- били тежички ),по салона много малко неща не са в ред но тва са дребни кахъри. Голямата ми грешка докато купувах автомобилабеше,че не оспях да я мина през майстор, тъй като моят го нямаше а при др. непознат не исках да рискувам. Та какво се оказа в последствие, че да не изпадам в подробности, оказа се, че трябва да сменям разпределителен вал, тъй катоединят ми цилиндър работи когато си иска :D Сега основният ми въпрос е :Къде да го намеря тоя разпределителен вал по-тънко като пари нещо на втора ръка, че обърнах няколко морги и все греда. За 1.4 няма има за 1.6 ....???Ще съм благодарен на всеки който с желание за помощ ми даде съвет . Благодаря.Нарушена т. 1.7 от правилата -> Модерирано заглавие.Грешен раздел -> Преместена.Прочети правилата на форума!Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся разпределителен вал за Фиат Браво 1.4 втора ръка
Collapse
X
-
Re: нов и зелен
pegasos написа:Здрасти на всички от форума, като за начало искам да споделя, че преди около седмица се сдобих с Фиат Браво 1.4 и веднага реших да се присъединя към форума, демек както написах в заглавието на темата съм НОВ И ЗЕЛЕН Сега основното заради което пиша е следното, колата разбира се е втора ръка ’97 година 1.4 бензин, 86 коня.Като я купувах всичко си беше екстра, като изключим редовните за втора ръка кола неща, потропване тук там олющена боя тук там една овиснала врата ( до колкото разбрах се получава често при Бравото- били тежички ),по салона много малко неща не са в ред но тва са дребни кахъри. Голямата ми грешка докато купувах автомобилабеше,че не оспях да я мина през майстор, тъй като моят го нямаше а при др. непознат не исках да рискувам. Та какво се оказа в последствие, че да не изпадам в подробности, оказа се, че трябва да сменям разпределителен вал, тъй катоединят ми цилиндър работи когато си иска :D Сега основният ми въпрос е :Къде да го намеря тоя разпределителен вал по-тънко като пари нещо на втора ръка, че обърнах няколко морги и все греда. За 1.4 няма има за 1.6 ....???Ще съм благодарен на всеки който с желание за помощ ми даде съвет . Благодаря.
-
Първо добре дошел колега! Колега ето една тема от раздела продава. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=70499 Двигателя е от брава, ама не знам дали колега е съгласен да я продава на части (двигателя) Звънни му и го попитайЕто още един : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=68049Поздрави.Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар