Здравейте, тъй като двигателя на моята кола почти здаде багажа реших да го сменяс друг.Търся цял, рабощет двигател с всичко към него (без АГУ аз си имам). Ако някой има да пише.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам двигател за Типо
Collapse
X
-
Относно гадаенето и хвърлянето на боб. Не съм писал какъв да е мотора, защото нямам претенции, това че споменах за газовото мисля, че е достатъчно. Такива докачки според мен са неприятни за всички членове на форума. Ако темата не е за теб или просто не ти допада, ами недей да я четеш.Да се върнем на темата. Кажи повече за двигателя моя е 1.4м.и., и каква е цената. Двигателя според профила ти съдя, че е в Стара Загора.
Коментар
-
venci_varna86 написа:Относно гадаенето и хвърлянето на боб. Не съм писал какъв да е мотора, защото нямам претенции, това че споменах за газовото мисля, че е достатъчно. Такива докачки според мен са неприятни за всички членове на форума. Ако темата не е за теб или просто не ти допада, ами недей да я четеш.Да се върнем на темата. Кажи повече за двигателя моя е 1.4м.и., и каква е цената. Двигателя според профила ти съдя, че е в Стара Загора.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
venci_varna86 написа:Относно гадаенето и хвърлянето на боб. Не съм писал какъв да е мотора, защото нямам претенции, това че споменах за газовото мисля, че е достатъчно. Такива докачки според мен са неприятни за всички членове на форума. Ако темата не е за теб или просто не ти допада, ами недей да я четеш....Ама по принцип не ставаше ясно че търсиш какво да е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар