Трябват ми врата (шофьорска) с пантите, калник преден ляв, амортисьор с прожина, макферсона, горени и долени тъмпони, носач (преден ляв), карета външно и вътрешно (пак ляв), преден прозорец. Който каквото има да ми пише на ЛС. Благодаря !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КУПУВАМ : ЧАСТИ ЗА FIAT МАРЕА
Collapse
X
-
Re: КУПУВАМ : ЧАСТИ ЗА FIAT МАРЕА
petio_du6kov написа:Трябват ми врата (шофьорска) с пантите, калник преден ляв, амортисьор с прожина, макферсона, горени и долени тъмпони, носач (преден ляв), карета външно и вътрешно (пак ляв), преден прозорец. Който каквото има да ми пише на ЛС. Благодаря !
Коментар
-
Re: КУПУВАМ : ЧАСТИ ЗА FIAT МАРЕА
petio_du6kov написа:Трябват ми врата (шофьорска) с пантите, калник преден ляв, амортисьор с прожина, макферсона, горени и долени тъмпони, носач (преден ляв), карета външно и вътрешно (пак ляв), преден прозорец. Който каквото има да ми пише на ЛС. Благодаря !Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Имам същият цвят врата напълно оборудвана с всичко и калник колега.Ще ти ги дам за 70-80 лв и двете.0878/366299-Йордан.Каретата и предният джам(идеален е) също ги имам.За тях ще се споразумеем по телефона,ако имаш интерес.....примерно за 50 лв и двете.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар