Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам задни подкалници и задна броня от Фиат БРАВО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам задни подкалници и задна броня от Фиат БРАВО

1. Задни подкалници за браво (може би не са точно подкалници но не знам как им е името - стоят зад гумите и се държат с по три винта на бронята); лявото (откъм шофьора) ми трябва задължително, за дясното не съм сигурен, може би си е здраво;2. Задна броня от фиат браво. Трябва да е в перфектно състояние с всички здрави места където се закрепва.С предимство ще са офертите цвят черен металик.МОЛЯ изпращайте ми снимки и цени.За контакти: ЛС или badmadafaka@abv.bg

Re: Купувам задни подкалници и задна броня от Фиат БРАВО

badmadafaka написа:
    1. Задни подкалници за браво (може би не са точно подкалници но не знам как им е името - стоят зад гумите и се държат с по три винта на бронята); лявото (откъм шофьора) ми трябва задължително, за дясното не съм сигурен, може би си е здраво;2. Задна броня от фиат браво. Трябва да е в перфектно състояние с всички здрави места където се закрепва.С предимство ще са офертите цвят черен металик.МОЛЯ изпращайте ми снимки и цени.За контакти: ЛС или badmadafaka@abv.bg
    имам тамно синя броня цена 60 лв ако има6 интерес ще пратч и снимки

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...hlight=20v+155 Това ми е темата колега. Имам всичко, което търсиш. Бронята 50лв перфектна е.
      Продавам на части: БМВ Е34 М50Б20, Фиат Браво 2.0 20v VIS 0886/061891, 0878/342252 Иван

Коментар

Имам подкалниците-перфектни-цена 20 лв. общо и за двата.0878/366299-Йордан.Колата се намира в Овча купел.
        Fiat 1.4 12V
        Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
        Да си втори значи да си първи сред загубилите.
        Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

Бронята закупена а и за подкалници получих няколко оферти, сред които да избирам - благодаря много на всички колеги, които си направиха труда да ми дадат хубави снимки и т.н. и на тези, които са коректни в сделките.Темата е за триене.

Коментар

Working...
          X