1. Задни подкалници за браво (може би не са точно подкалници но не знам как им е името - стоят зад гумите и се държат с по три винта на бронята); лявото (откъм шофьора) ми трябва задължително, за дясното не съм сигурен, може би си е здраво;2. Задна броня от фиат браво. Трябва да е в перфектно състояние с всички здрави места където се закрепва.С предимство ще са офертите цвят черен металик.МОЛЯ изпращайте ми снимки и цени.За контакти: ЛС или badmadafaka@abv.bg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам задни подкалници и задна броня от Фиат БРАВО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Купувам задни подкалници и задна броня от Фиат БРАВО
badmadafaka написа:1. Задни подкалници за браво (може би не са точно подкалници но не знам как им е името - стоят зад гумите и се държат с по три винта на бронята); лявото (откъм шофьора) ми трябва задължително, за дясното не съм сигурен, може би си е здраво;2. Задна броня от фиат браво. Трябва да е в перфектно състояние с всички здрави места където се закрепва.С предимство ще са офертите цвят черен металик.МОЛЯ изпращайте ми снимки и цени.За контакти: ЛС или badmadafaka@abv.bg
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...hlight=20v+155 Това ми е темата колега. Имам всичко, което търсиш. Бронята 50лв перфектна е.Продавам на части: БМВ Е34 М50Б20, Фиат Браво 2.0 20v VIS 0886/061891, 0878/342252 Иван
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар