Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам ветробрани за Brava

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам ветробрани за Brava

Колеги купувам ветробрани за бравичката ми.Може и само предни.Левовете не са проблем /в границите на разумното/.
    Fiat Marea 1.9 JTD

Пробвай от тук http://www.kalocom.com/products/Vetrobrani_ClimAir/99 Купих си преди 4.години и съм доволен,но само предни.
    Да попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
    Brava 1.4 12V SX

Коментар

И аз от там преди година си купих само предни.
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Не искам да спамя колега, и аз съм с такива като колегата Stefanaki. Вземай на ХЕКО без да се замислиш, много са качествени! В Русе има представител, но ги чаках близо месец. 45 лева само предни.
        Fiat Brava 1.6/16V 74kW(103h.p) powered by AXM Auto

Коментар

tharude написа:
          Не искам да спамя колега, и аз съм с такива като колегата Stefanaki. Вземай на ХЕКО без да се замислиш, много са качествени! В Русе има представител, но ги чаках близо месец. 45 лева само предни.
          я кажи де гу туй нежту ?

Коментар

durex_a по Липник посока КАТ преди светофара на Олимп-а има едни ниски блокчета. Не помня в кое точно от тях, отдолу има магазин за авточасти, повечето за товарни автомобили, продават и феродо и т.н. Собственикът е един поляк, преди май беше някъде под блок Воден ако го помниш. Той доставя Хеко директно от Полша. Скоро не съм се оглеждал дали работи магазина, преди 2 години си беше там :D

Коментар

tharude написа:
              durex_a по Липник посока КАТ преди светофара на Олимп-а има едни ниски блокчета. Не помня в кое точно от тях, отдолу има магазин за авточасти, повечето за товарни автомобили, продават и феродо и т.н. Собственикът е един поляк, преди май беше някъде под блок Воден ако го помниш. Той доставя Хеко директно от Полша. Скоро не съм се оглеждал дали работи магазина, преди 2 години си беше там :D
              Точно в него район съм колега , те май авто частите останаха само в магазина след киното към подстанцията , освен ако и ти не ми говориш за там

Коментар

durex_a написа:
                tharude написа:
                Точно в него район съм колега , те май авто частите останаха само в магазина след киното към подстанцията , освен ако и ти не ми говориш за там
                Точно там май беше, отдавна не съм се оглеждал като минавам. Не можеш да го объркаш магазина, ще видиш разни ветробрани вътре (ако все още държи на склад).

Коментар

Working...
                X