Здравейте колеги,купувам 2-бр.външни черни дръжки за Фиат Браво(предни с дупки за ключалките),но държа да са от пластмасовите,не с гуменото покритие което се лющи като мойте сега,ако някой продава може да ме намери на скайп(jaryyy5),или на ЛС тук в форума,за сената ще се разберем,от Варна съм ,но не е проблем да се използват и куриерски услуги,Поздрави! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам за Bravo!!!
Collapse
X
-
Пластмасовите мисля че имат само Мареите, но там имаше нещо специфично доколкото помня. Дали имаше един ръб дето пречеше да се сложи, ще ви излъжа, но имаше нещо си спомням. Миналата година сменях моите и мислех пластмасови, но все пак сложих отново гумени. Нека някой, който е запознат да сподели. Може и да грешаFiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
Мххххм,стана ми интересно относно мнението на колегата в предният пост,найстина ще съм ви много благодарен,ако някой с опит сподели дали с еднакви дръжките и дали ще станат на моето Браво,дръжки от Марея,понеже мойте имам чувството че някой ги е чоплил и са ми доста грозни,нямам си на идея как са се докарали до такова диредже,аз така я купих преди 4 години ,и не бяха толкова зле но тази зима явно от студа,и снега станаха много зле.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар