Здравейте, търся кора за багажника на Пунто ELX 94 г. е. Ходих при италианеца, но там изобщо нямаше нищо такова. Обиколих няколко авто морги в софия, но - нищо. Та ако някой може, най-малко, да ми даде насока ще съм много благодарен. П.П. Търся също и подкалник, десен за същата кола. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кората на багажника на пунто
Collapse
X
-
Re: Кората на багажника на пунто
Hio написа:Здравейте, търся кора за багажника на Пунто ELX 94 г. е. Ходих при италианеца, но там изобщо нямаше нищо такова. Обиколих няколко авто морги в софия, но - нищо. Та ако някой може, най-малко, да ми даде насока ще съм много благодарен. П.П. Търся също и подкалник, десен за същата кола. Благодаря предварително.
-
Аз си взех от Италианеца. Как да няма там нищо такова?! Трябва малко търпение просто Улучих точно като беше пристигнал камиона и човека там ми влезна в положение, че дъщеря му карала Пунто и знаел какво е докато намери кора за нея. Така че,иди още веднъж там. Моята я взех за 20 лева. На Симеон ми искаха 50 ...КъсметPunto 1.2/75
Коментар
-
Re: 10x за информацията
Hio написа:Благодаря хора за информацията. Наистина като отидох при италианеца ми казаха че няма. Сега като са донесли значи мога и да си взема, ако сваря все пак. А по въпроса колко давам - нека първо намеря пък тогава ще правим пазарлък. Мерси още веднаж на всички.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар