Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кората на багажника на пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кората на багажника на пунто

Здравейте, търся кора за багажника на Пунто ELX 94 г. е. Ходих при италианеца, но там изобщо нямаше нищо такова. Обиколих няколко авто морги в софия, но - нищо. Та ако някой може, най-малко, да ми даде насока ще съм много благодарен. П.П. Търся също и подкалник, десен за същата кола. Благодаря предварително.

Re: Кората на багажника на пунто

Hio написа:
    Здравейте, търся кора за багажника на Пунто ELX 94 г. е. Ходих при италианеца, но там изобщо нямаше нищо такова. Обиколих няколко авто морги в софия, но - нищо. Та ако някой може, най-малко, да ми даде насока ще съм много благодарен. П.П. Търся също и подкалник, десен за същата кола. Благодаря предварително.
    Колко даваш за кората ?

Коментар

кора

Във весник София на обяви за коли един продава много има и за пунто някаде от 40 лв мисля че беше.На мен неми се дават толкова .
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кора

kluchar написа:
        Във весник София на обяви за коли един продава много има и за пунто някаде от 40 лв мисля че беше.На мен неми се дават толкова .
        jorko написа:
        Колко даваш за кората ?

Коментар

Аз си взех от Италианеца. Как да няма там нищо такова?! Трябва малко търпение просто Улучих точно като беше пристигнал камиона и човека там ми влезна в положение, че дъщеря му карала Пунто и знаел какво е докато намери кора за нея. Така че,иди още веднъж там. Моята я взех за 20 лева. На Симеон ми искаха 50 ...Късмет
          Punto 1.2/75

Коментар

10x за информацията

Благодаря хора за информацията. Наистина като отидох при италианеца ми казаха че няма. Сега като са донесли значи мога и да си взема, ако сваря все пак. А по въпроса колко давам - нека първо намеря пък тогава ще правим пазарлък. Мерси още веднаж на всички.

Коментар

Re: 10x за информацията

Hio написа:
              Благодаря хора за информацията. Наистина като отидох при италианеца ми казаха че няма. Сега като са донесли значи мога и да си взема, ако сваря все пак. А по въпроса колко давам - нека първо намеря пък тогава ще правим пазарлък. Мерси още веднаж на всички.
              след като питам колко даваш , се предполага че имам .... и ако имаш интерес за сделка - 0878 555 803

Коментар

Благодаря

Благодаря, сега вече имам номера ти, jorko, no ще ти звънна като се прибера в Бг, ако евентуално все още имаш ще се разберем. Благодаря много

Коментар

Re: blagodarq

Hio написа:
                  Благодаря, сега вече имам номера ти, jorko, no ще ти звънна като се прибера в Бг, ако евентуално все още имаш ще се разберем. Благодаря много
                  Добре

Коментар

Working...
                  X