Купувам 8 изпускателни клапани за БМВ 318ис. Мотора е c код:M42. В понеделник купих един двигател(с компа, дебитомера, цялата ел.инсталация и изпускателния колектор)от една автоморга. Обаче в процеса на демонтажа разбрах, че нещо му се е случило на двигателя. Отворих главата и видях, че всичките изпускателни клапана са изкривени. Даже единя клапан беше счупен и е ударил свеща на първи цилиндър, и така е повредил резбата й.Обаче повредената резба има начин да се оправи и за това не ме претеснява.Собственика на автоморгата като видя изкривените клапани ми намали цената от 250 на 200 евро.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам изпускателни клапани зa BMW 318is-E36
Collapse
X
-
Re: Купувам изпускателни клапани зa BMW 318is-E36
VooDoo написа:Купувам 8 изпускателни клапани за БМВ 318ис. Мотора е c код:M42. В понеделник купих един двигател(с компа, дебитомера, цялата ел.инсталация и изпускателния колектор)от една автоморга. Обаче в процеса на демонтажа разбрах, че нещо му се е случило на двигателя. Отворих главата и видях, че всичките изпускателни клапана са изкривени. Даже единя клапан беше счупен и е ударил свеща на първи цилиндър, и така е повредил резбата й.Обаче повредената резба има начин да се оправи и за това не ме претеснява.Собственика на автоморгата като видя изкривените клапани ми намали цената от 250 на 200 евро.Продавам Фиат Браво 1.2 16v 1999-та година на части!
0885-812-238 Васил
-
VooDoo написа:...Отворих главата и видях, че всичките изпускателни клапана са изкривени. Даже единя клапан беше счупен и е ударил свеща на първи цилиндър, и така е повредил резбата й.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
VooDoo написа:Купувам 8 изпускателни клапани за БМВ 318ис. Мотора е c код:M42. В понеделник купих един двигател(с компа, дебитомера, цялата ел.инсталация и изпускателния колектор)от една автоморга. Обаче в процеса на демонтажа разбрах, че нещо му се е случило на двигателя. Отворих главата и видях, че всичките изпускателни клапана са изкривени. Даже единя клапан беше счупен и е ударил свеща на първи цилиндър, и така е повредил резбата й.Обаче повредената резба има начин да се оправи и за това не ме претеснява.Собственика на автоморгата като видя изкривените клапани ми намали цената от 250 на 200 евро.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар