Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся Типо 1.1,1.4 на части или Уно Fire!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся Типо 1.1,1.4 на части или Уно Fire!

Трябват ми само едни пластмасови разклонения по охладителната система.
    Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

какво по точно ти трябва1.4 и 1.6 моделите са еднакви

Коментар

точно това което не им е еднакво - едно разклонение по охладителната система.Гледал съм на 1.6 въобще го няма а на 1.4 карб (1991-ва) и на мойто 1.1 го има.То е там където тръгват маркучите за парното (т.е. от самото него излизат).Представлява един разклонител с 4 извода - два за парното и два за другите маркучи.Особеността е че между тези двата за парното е стеснен отвора - т.е. ако е затворено парното водата минава през стеснения отвор а иначе радиатора за парното се явява паралелно свързан към стеснението и водата минава през радиаторчето.

Коментар

не те разбрах какво е кажи къде се намирада не говориш за тръбата от водната помпа

Коментар

не не изобщо не става дума за нея.Не съм много обяснителен ама ето за какво иде реч.За жалост не намерих снимка на джаджата в Haynes ръководството.Това едно пластмасово нещо с 4 извода.Единия извод е за вход (гореща вода от малкия кръг),другия извод е за изход от това.Между тези два извода има притиснат (сплескан) участък за да се намали дебита на водата (да загравя по-бързо) и другите два извода се явяват паралелно на сплесканото и отиват в парното.Цялото е не по-голямо от 6 на 6 см и е много специфична простотиякоято не се среща никъде по автоморгите.Доколкото знам Типо 1.6 я няма.Намира се там - като погледнеш зад мотора някъде оттам тръгват към купето двтата маркуча за парното.Точно където те свършват (на 10-тина см от стената, през която минават за да идат към купето) е това нещо.Ще се помъча да го снимам тези дни да го видиш какво представлява и къде е.

Коментар

на 1.4 маркучите за парното тръгват от термостата и тръбата на водната помпа,минават през една пластмаса която седи на купето и после отиват в радиаторчето

Коментар

Working...
            X