Трябват ми само едни пластмасови разклонения по охладителната система.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся Типо 1.1,1.4 на части или Уно Fire!
Collapse
X
-
точно това което не им е еднакво - едно разклонение по охладителната система.Гледал съм на 1.6 въобще го няма а на 1.4 карб (1991-ва) и на мойто 1.1 го има.То е там където тръгват маркучите за парното (т.е. от самото него излизат).Представлява един разклонител с 4 извода - два за парното и два за другите маркучи.Особеността е че между тези двата за парното е стеснен отвора - т.е. ако е затворено парното водата минава през стеснения отвор а иначе радиатора за парното се явява паралелно свързан към стеснението и водата минава през радиаторчето.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
не не изобщо не става дума за нея.Не съм много обяснителен ама ето за какво иде реч.За жалост не намерих снимка на джаджата в Haynes ръководството.Това едно пластмасово нещо с 4 извода.Единия извод е за вход (гореща вода от малкия кръг),другия извод е за изход от това.Между тези два извода има притиснат (сплескан) участък за да се намали дебита на водата (да загравя по-бързо) и другите два извода се явяват паралелно на сплесканото и отиват в парното.Цялото е не по-голямо от 6 на 6 см и е много специфична простотиякоято не се среща никъде по автоморгите.Доколкото знам Типо 1.6 я няма.Намира се там - като погледнеш зад мотора някъде оттам тръгват към купето двтата маркуча за парното.Точно където те свършват (на 10-тина см от стената, през която минават за да идат към купето) е това нещо.Ще се помъча да го снимам тези дни да го видиш какво представлява и къде е.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар