Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам двигател за Марея 1.9 jtd 110 коня.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам двигател за Марея 1.9 jtd 110 коня.

Двигател за Марея 1.9 jtd 110 коня на разумна цена и предполага се поне в много добро състояние.
    fiat marea 1.9 jtd-taxi

Имам.ПЕРФЕКТЕН.0888-41-29-74,02/927-55-23

Коментар

1300 лева разумна цена ли е? И уж го имаш,а изведнъж продаден.
      fiat marea 1.9 jtd-taxi

Коментар

имам такъв ако искаш може да се разберем ако вече не си намерил

Коментар

mirot написа:
          Това е ненормална цена.За тази цена вече има ударени цели коли с такива двигатели.Ето съвсем примерно -> http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...Купуваш цял двигател за 100лв по-малко и покрай него бая части ще имаш като бонус.п.п. А за този продавач винаги има някакви уловки така, че питай 3 пъти, 4 пъти гледай, 5 пъти мери и евентуално може и да купиш от него, просто като съвет.п.п.2 Не си написал защо търсиш точно 110кс. Ако е за вграждане в съвсем друг автомобил, добре. Но ако ти е да замениш твоя, който е 110кс, то почти сигурно, че почти всеки жтд ще ти свърши работа.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

да де но този които си показал е 100к.с.110 има малки но съществени разлики

Коментар

BO написа:
              mirot написа:
              Това е ненормална цена.За тази цена вече има ударени цели коли с такива двигатели.Ето съвсем примерно -> http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...Купуваш цял двигател за 100лв по-малко и покрай него бая части ще имаш като бонус.п.п. А за този продавач винаги има някакви уловки така, че питай 3 пъти, 4 пъти гледай, 5 пъти мери и евентуално може и да купиш от него, просто като съвет.п.п.2 Не си написал защо търсиш точно 110кс. Ако е за вграждане в съвсем друг автомобил, добре. Но ако ти е да замениш твоя, който е 110кс, то почти сигурно, че почти всеки жтд ще ти свърши работа.
              Абе колега всеки сам си слага цената,ако клиента го купи значи го е устройвало,всеки може да купи цяла кола за 1000лв даже и по-малко,ама на човека му трябва само мотор!А цените са такива,една нормална цена за такова жтд е 800-900лв!Купи си от морга за 100лв мотор...
              Alfa Romeo 146
              Alfa Romeo 164

Коментар

Причината да търся този мотор е че моят е 110 коня и майстора ми каза,че ако е различен се сменят компютри и така нататък и не могат да се напаснат както трябва.С две думи търся същия мотор за да стане както трябва.В момента съм закарал колата на друг майстор за да я отвори и се види какъв е проблема и колко пари ще струва като цяло.Затова съм пуснал тази обява,ако се намери мотор на по ниска цена от ремонта на моя,по добре е да си взема цял мотор.
                fiat marea 1.9 jtd-taxi

Коментар

Working...
                X