Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пистов ремък за 1,9 ЖТД-105

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пистов ремък за 1,9 ЖТД-105

Търся си стар пистов ремък за въпросния двигател само за проба-т.е. ......Моя е на 3000 км и свири като за световно.Искам да го сменя само за проба да видя дали наистина всичко е от него и тогава да си купувам някакъв нов.п.с. Дайте и предложение за някоя марка.

според мен ти е се е поодпуснала оптяжната ролка и затова свири
    Bravo TD100 98'- това в Гаража
    Brava TD100 96'- Мир на праха и...
    Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
    Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"

Коментар

Като плювна само върху ремъка и млъква?

Коментар

Re: Пистов ремък за 1,9 ЖТД-105

willow75bg написа:
        Търся си стар пистов ремък за въпросния двигател само за проба-т.е. ......Моя е на 3000 км и свири като за световно.Искам да го сменя само за проба да видя дали наистина всичко е от него и тогава да си купувам някакъв нов.п.с. Дайте и предложение за някоя марка.
        При JTD105 има различни дължини на пистовия в ремък, в зависимост от купето на автомобила и годината на производство. Търсиш за проба или за покупка?

Коментар

Търся за проба някой стар ремък да го сложа и да видя дали ще спре да свири.Чак тогава ще купувам нов.Моя настоящия не знам каква дължина е.Дали не са ми продали по дълъг?

Коментар

Хайде бе колеги,толкова много ЖТД-та и никои да няма стар ремък?Моя съм го изхвърлил при смяната на настоящия,макар че нигога не правя така.

Коментар

колега ако си с климатик и хидравлика ремъка ти е 6PK1795

Коментар

Мареа JTD 105 и Либра JTD 105-115 са със следните размери пистов ремък :Фленор 6PK1838Дайко 6PK1835 и 6PK1836 едит: Провери си обтегача!
                now. BMW E39 523i '98 170hp
                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Колега, при мен скърцането не беше от ремъка, въпреки че го карах 42 000 км и не го смених при покупката на колата. Тоест на много над 42 000 км беше.Обтяжната ролка се беше изметнала и нямаше съосие. Свали я и я огледай.
                  04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Все още си търся някой стар ремък.Разровете гаража си и вижте дали няма някой останал след смяна.

Коментар

Хайде колеги помагайте.Неделя го дават слънчево и си мисля да си поиграя с въпросния.

Коментар

Сега погледнах този,който е на колата- даико 1836.Дали е дълъг?

Коментар

Working...
                        X