Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся BRAVO 1.4 12V с KLIMA

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся BRAVO 1.4 12V с KLIMA

Колеги търся да закупя FIAT Bravo 1.4 12V, по възможност с климатик.Очаквам предложения.

Re: Търся BRAVO 1.4 12V с KLIMA

stanislav написа:
    Колеги търся да закупя FIAT Bravo 1.4 12V, по възможност с климатик.Очаквам предложения.
    не си взимай такова-може да имаш проблем
    Bradwa 1.8-goliama pri tova

Коментар

и аз съм дочул такива работи, че 12V има доста недостатъци и пролеми.
      Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

Имам такава Брава с климатик. Проблемът на този двигател е в разпределителния вал, който често се износва.

Коментар

Чувал съм за тези проблеми и аз.Но въпреки това съм се спрял на този двигател, поради факта че може да се монтира газова уредба. И все пак благодаря за мненията.

Коментар

stanislav написа:
            Чувал съм за тези проблеми и аз.Но въпреки това съм се спрял на този двигател, поради факта че може да се монтира газова уредба. И все пак благодаря за мненията.
            аз карам Брава 1.8-пълна инжекция и тя е с газожа уредба(е гурми от време на време)
            Bradwa 1.8-goliama pri tova

Коментар

... а като гърми, не прави ли някакви поразии?

Коментар

ееее вие нараво му "строшихте хатъра " на човека 1.4 действително има този недостатък, но ако сеследи маслото мисля,че няма проблеми...Oпитай се да намериш 1.2 16v - по- добрия в пъти.

Коментар

Ако търсиш с такъв двигател само заради газовата уредба, знай, че няма проблеми с монтирането на газова и при 1,8 и 1,6 литровите(при определени условия). Дори можеш да си купиш в сече монтиран газов инжекцион, най добре.

Коментар

Да именно заради газовата търся такъв двигател.А относно газовия инжекцион - мисля че 1800 лв. са много пари (поне за мен ) за газова уредба... А обикновените газови които слагат с Ламбда емулатор или нещо такова, въпреки всичко продължават да си гърмят.Точно затова не съм навит на 16V или тям подобните...

Коментар

stanislav написа:
                      Да именно заради газовата търся такъв двигател.А относно газовия инжекцион - мисля че 1800 лв. са много пари (поне за мен ) за газова уредба... А обикновените газови които слагат с Ламбда емулатор или нещо такова, въпреки всичко продължават да си гърмят.Точно затова не съм навит на 16V или тям подобните...
                      Ти си знаеш, ама гледай какви хубави цени на 1,6 и 1,8, с вече монтирани газови уредби, т.е. без да даваш 1800лв.-http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=1114587162227900 5&f1=detailshttp://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=1114616415133845 0&f1=detailshttp://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=1114795707415329 9&f1=details

Коментар

.

Е аз продавам Браво 1.6 16 със газовата уредба и музиката абе дето се вика с всички циганийки върви си перфектно

Коментар

me_to_u написа:
                          stanislav написа:
                          Ти си знаеш, ама гледай какви хубави цени на 1,6 и 1,8, с вече монтирани газови уредби, т.е. без да даваш 1800лв.-http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=1114587162227900 5&f1=detailshttp://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=1114616415133845 0&f1=detailshttp://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=1114795707415329 9&f1=details
                          Дори направо съмнително ниски цени...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Е, аз нили търсех Брава доскоро...Точно заради вече монтирана газова с ламбда контрол и всички емулатори взех ’непопулярния’ 1,4 12в мотор.С който говоря с такъв мотор си казва следното - хубаво масло и няма проблеми.За Бравата на газ леко идва слабичък, ама за Браво ще е добре според мен. Освен това да не забравяме очевидните по-малки разходи по обслужване (ремък+ролка = 130лв, а за 1,6 - поне 230+лв), данък - 35лв на година - за 1,6 - 120кинта....НАправете сметка само разликата от данъка за 3 години ти е един нов вал.... или поне така мисля.Вярно 1,6 и 1,8 са резаци и се кефих като пробвах коли, но 1,4 е доста по-прост и лесен за обслужване.Но това което ми направи впечатление на 1,6 с АГУ (пробвах няколко такива, включително и пресен внос барабар с газта) - неравномерна работа на малки обороти на газ - просто този мотор не се поддава на удушване с газта свясно и това е. Знам че много колеги ще скочат срещу мен ама ако взема 1,6 или 1,8 то ще е за да ги карам на бензин.Лично мнение...
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor, aбсолютно! Всеки си избира какво да си купи, за какво ще го ползва и така.

Коментар

Working...
                              X