Колеги търся да закупя FIAT Bravo 1.4 12V, по възможност с климатик.Очаквам предложения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся BRAVO 1.4 12V с KLIMA
Collapse
X
-
stanislav написа:Чувал съм за тези проблеми и аз.Но въпреки това съм се спрял на този двигател, поради факта че може да се монтира газова уредба. И все пак благодаря за мненията.Bradwa 1.8-goliama pri tova
Коментар
-
blondy_driver
ееее вие нараво му "строшихте хатъра " на човека 1.4 действително има този недостатък, но ако сеследи маслото мисля,че няма проблеми...Oпитай се да намериш 1.2 16v - по- добрия в пъти.
Коментар
-
Да именно заради газовата търся такъв двигател.А относно газовия инжекцион - мисля че 1800 лв. са много пари (поне за мен ) за газова уредба... А обикновените газови които слагат с Ламбда емулатор или нещо такова, въпреки всичко продължават да си гърмят.Точно затова не съм навит на 16V или тям подобните...
Коментар
-
stanislav написа:Да именно заради газовата търся такъв двигател.А относно газовия инжекцион - мисля че 1800 лв. са много пари (поне за мен ) за газова уредба... А обикновените газови които слагат с Ламбда емулатор или нещо такова, въпреки всичко продължават да си гърмят.Точно затова не съм навит на 16V или тям подобните...
Коментар
-
me_to_u написа:stanislav написа:Да именно заради газовата търся такъв двигател.А относно газовия инжекцион - мисля че 1800 лв. са много пари (поне за мен ) за газова уредба... А обикновените газови които слагат с Ламбда емулатор или нещо такова, въпреки всичко продължават да си гърмят.Точно затова не съм навит на 16V или тям подобните...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Е, аз нили търсех Брава доскоро...Точно заради вече монтирана газова с ламбда контрол и всички емулатори взех ’непопулярния’ 1,4 12в мотор.С който говоря с такъв мотор си казва следното - хубаво масло и няма проблеми.За Бравата на газ леко идва слабичък, ама за Браво ще е добре според мен. Освен това да не забравяме очевидните по-малки разходи по обслужване (ремък+ролка = 130лв, а за 1,6 - поне 230+лв), данък - 35лв на година - за 1,6 - 120кинта....НАправете сметка само разликата от данъка за 3 години ти е един нов вал.... или поне така мисля.Вярно 1,6 и 1,8 са резаци и се кефих като пробвах коли, но 1,4 е доста по-прост и лесен за обслужване.Но това което ми направи впечатление на 1,6 с АГУ (пробвах няколко такива, включително и пресен внос барабар с газта) - неравномерна работа на малки обороти на газ - просто този мотор не се поддава на удушване с газта свясно и това е. Знам че много колеги ще скочат срещу мен ама ако взема 1,6 или 1,8 то ще е за да ги карам на бензин.Лично мнение...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар