4х98
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
купувам лети джанти 14"
Collapse
X
-
малко ме притеснява, че са пребойдисвани. все па драсни на лични да се разбрем да им хвърля едно око на живо."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
колега, джантите наистина изглеждат мн. добре, но ми надхвърлят бюджета. в момента имам 2 предложения, за които чакам подробности и ако не стане нищо ще пиша пак."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
charlie написа:колега, джантите наистина изглеждат мн. добре, но ми надхвърлят бюджета. в момента имам 2 предложения, за които чакам подробности и ако не стане нищо ще пиша пак.ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
гуми имам чисто нови - търся само джанти.Все пак благодаря колега. ако не се разбера с текущите оферти ще помисля и върху твоята!"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар