Търся за Фиат Браво ляв фар. По-точно ми трябва само стъклото, защото ми е пукнато, но ако ми предложите и добра цена за цял фар пак е добре. За София да уточня =)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo ляв фар.
Collapse
X
-
За пореден път се убеждавам, че по форумите всичко е по -скъпо. От всички предложения цените на 2ра ръка бяха от 50 до 70 - А ТОЙ 70 ЛВ е НОВ В МАГАЗИНА! ( благодаря и на колегата който ми даде същата цена за нов , все пак има и готини колеги. )А за другите които търсят - ПРИ ИТАЛИАНЕЦА В СОФИЯ са по 40 лева! Не се прецаквайте да си купувате от хора, които предлагат старото на цената на ново!
-
Kupe написа:За пореден път се убеждавам, че по форумите всичко е по -скъпо. От всички предложения цените на 2ра ръка бяха от 50 до 70 - А ТОЙ 70 ЛВ е НОВ В МАГАЗИНА! ( благодаря и на колегата който ми даде същата цена за нов , все пак има и готини колеги. )А за другите които търсят - ПРИ ИТАЛИАНЕЦА В СОФИЯ са по 40 лева! Не се прецаквайте да си купувате от хора, които предлагат старото на цената на ново!Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
фар
здр. колега,имам десен фар,от който само стъклото май е здраво,но на теб това ти трябва,нали.цена-15лвмога да ти го пратя с еконттел.0898625647п.с.-на мен ми трябва ляво стъкло.ГОЛЯМА ГРЕШКАимам ляв фар със здраво стъкло,а на мен ми трябва дясно стъкло Yellow_Flash_Colorz_PDT_04Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!
Коментар
-
Geraka написа:Kupe написа:За пореден път се убеждавам, че по форумите всичко е по -скъпо. От всички предложения цените на 2ра ръка бяха от 50 до 70 - А ТОЙ 70 ЛВ е НОВ В МАГАЗИНА! ( благодаря и на колегата който ми даде същата цена за нов , все пак има и готини колеги. )А за другите които търсят - ПРИ ИТАЛИАНЕЦА В СОФИЯ са по 40 лева! Не се прецаквайте да си купувате от хора, които предлагат старото на цената на ново!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар