Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся тройника под колекторните тръби за FIAT BRAVO 1.6 16 V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся тройника под колекторните тръби за FIAT BRAVO 1.6 16 V

Здравейте, имам проблем с охладителната система ... по - точно с тройника който е под колекторните тръби, а не мога да открия нито нова нито стара ... има теч и посточнно ми прави проблем дори и да я заварям и запоявам ... може ли някой да ми каже къде мога да намеря нова такава ... благодаря предварителноГрешен раздел -> Преместена. Модерирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org

Колега, защо не разгледаш в раздела за части?.Има много коли, които се продават на части, може да намериш твоя чарк.Ако имаш удобна автоморга и малко време, се завърти да видиш и там.

Коментар

гледал съм и по моргите ... там не намирам пак ... аи проблема на тази тръба е че е тънка и има склонност към ръжда затова я търся и нова

Коментар

Виж в магазини за газови уредби,имат всякакви тройници,маркучи и скоби които биха свършили работа в случая.
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Само морга или раздела за продажба на авточасти.Ако не намериш в раздела пиши ЛС на колегата busho_101 сигурен съм че ще ти реши проблема ,много е точен.
          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Разгледай обявите колега има толкова много на части Успех
            Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

благодаря ви за инфото колеги

Коментар

да не тече от гарнитурката й?
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

не... тече по малкото разклонение на тази тръбичка което отива към парното ... тя по принцип като гледам е направена прекалено тънка тази тръба .. а й си има ръжда .. предишния собственик я е карал на вода и не е обръщал мн внинамание ... за късмет двигателя все още е читав

Коментар

ако имаш възможност да я снимаш мисля че ще мога да ти помогна

Коментар

утре ще кача снимка

Коментар

ето и снимка на въпросния тройник ... тук е леко ремонтиран
                        Прикачени файлове

Коментар

Имам го това нещо но при мен на снимката изглежда, че малката тръбичка я няма. За съжаление не ми е подръка в момента за да проверя.http://store2.data.bg/trace/Pics/tem...0pompa%201.JPG
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Колега като отидеш в магазин да не би да питаш че ти трябва тройник за вода? Защото е съвсем друго нещо!Това е "тръба на водна помпа"!
                            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

напротив .. като отивам в магазина ходя направо с тръбата да я показвам точно какво ми трябва ... вадят ми всякакви но не и тази... просто е неотркиваема и не мога да си обясня защо .. а искам да си я взема нова

Коментар

Working...
                              X