купувам за ПУНТО разни нещица:лаво огледало за обратно виждане, сенник - ляв,сив, нещо по ръчката за отваряне на шофьорската врата най-вероятно пружина - просто не се връща лостчето слад кото отворя врятата, но не съм я отварял още да видя точно какво и счупено та ако ми препоръчате и някоя добра морга за ФИАТ няма да ви се разсърдя :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за ПУНТО
Collapse
X
-
за ПУНТО
● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки oЕтикети: –
-
за бравата
99.9 % пружинката която връща дръжката на вратата в начално положение е ръждясала. И аз имах този проблем, когато си купих пунто преди 1 седмица . Просто свали кората, свали бравата, смажи пружинката, раздвижи я доста добре и ще си спестисш редовното ругаене след всяко използване на бравата! А за другото немога да ти помогна. Съжалявам!
-
за бравата
99.9 % пружинката която връща дръжката на вратата в начално положение е ръждясала. И аз имах този проблем, когато си купих пунто преди 1 седмица . Просто свали кората, свали бравата, смажи пружинката, раздвижи я доста добре и ще си спестисш редовното ругаене след всяко използване на бравата! А за другото немога да ти помогна. Съжалявам!
Коментар
-
На пунтото на жена ми беше счупена тази пружина...не знам дали си я представяш, такава дето от двата края е права а в средата е навита. Едната права страна беше счупена. Просто смених дръжката с задната, която така или иначе се връща лесно, понеже механизма е по-малко ползван. Сменянето...отвиваш болта и толкоз!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
geshabeli написа:На пунтото на жена ми беше счупена тази пружина...не знам дали си я представяш, такава дето от двата края е права а в средата е навита. Едната права страна беше счупена. Просто смених дръжката с задната, която така или иначе се връща лесно, понеже механизма е по-малко ползван. Сменянето...отвиваш болта и толкоз!_______________________________________
0885261834
Коментар
-
Selqatin написа:И аз си счупих пружината на мойто пунто,същата шофйорската,ма след време дойде едно "служебо" пунто от една автокъща и си бартеросах мойта с неговата задна дръжкаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
ами оказа се наистина счупена пружинка - изхвърлих я и сега механизма прибира лостчето огледалото и него го измайсторих - 3 винта (то така счупено и завинтено си е дошло) и сега е 6до следващият натиск, било то на обръщане или прибиране към стъклото пък тогава НОВО - каза ха ми че по моргите било към 40 кинтаостана само сенника да фиксна щото много ме дразни как виси● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар