Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам автомобил до 4000 лв

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Купувам автомобил до 4000 лв

    Дойде ред и аз да пусна обява тук Автомобила трябва да е с четири врати, силно желателно е да е с всички екстри за модела, след 1998-1999г.Аз съм от Варна и е желателно от тук да закупя колата, но приемам и други опции.Желания от мен можел е примерно Мареа (НЕ комби), Брава и т.н., но приемам и други оферти (4 врати - задължително). Климатик задължително, глезотии ако има - още по-добре Моето желание е автомобила да е дизелов и в зависимост от това с турбина или без. Ще приемам и оферти за бензинови автомобили, но за сега основния ми интерес е към нафтата :DАко я давате с допълнителни гуми (зимни) офертата ви се изкача нагоре Цена която гоня - до 3500 лв. някъде, но ако офертата е МНОГО много добра мога да кача мааалкичко още.Друго не се сещам - поправяйте и питайте ако има нещо.За контакти с мен - тук в темата или на лично или на мейл - nedelcho_hristov2001 (кльомба) mail(точка)bgКъм модераторите - извинявам се ако съм допуснал грешка в писането на обявата и ако е така тя ще бъде поправена.А ако има някой от варненския фиат тим, който има желанието да ми разкаже това-онова или просто за по бира - не отказвам Хубава и приятна вечер от мен!
    Измекяра кара Сузики Балено 1.3и

    #2
    Провадам моята Фиат Брава.Нямам снимки.Колата няма удари (освен един преди 2 дена със 30 км/ч в пън) - счупена броня и кулер - оправят се във момента.Колата е закупена във Италия от 1 собственник 54 набор. Карана е във БГ 12000 КМ.Има външни забележки, защото чичката е подпирал пиян стълбовете във Италия.Колата е Фиат Брава 1.9 JTD. 2001 година, със климатроник. 1 еирбег, лети, много готини, но леко криви (предните) джанти.Уникална кола. Карам я от април и съм много доволен (по сравнение със пежото на баща ми 307 sw 1.6 hdi 2006 г.) го късам като мръсни гащи )Има за оправяне външните забележки - но мене не ми пречат и си я карам така.130000 км. 3500.Черна.

    Коментар


      #3
      Maxymka написа:
      Провадам моята Фиат Брава.
      Направи й малко снимки да я видим.Ти от кой град си?
      Измекяра кара Сузики Балено 1.3и

      Коментар


        #4
        София.Няма какво да си кривя душата, във мобилето има оферти по 3500 лв - които не са регистрирани - това са още към 500 лева (еко такса, го, итн)има по 4000-4500 които да нямат такива забележки.Но за мене пък грам не ме интересуваха забележките, понеже те са въпрос на 200-400 лева, а пък е по евтино П.С. - причината да я продам е - взеха ми книжката за 18 месеца, имам 1200 лева глоба. ПО ДОБРЕ ПЕША!!! ((((

        Коментар


          #5
          Иии нагоре.Продължавам с търсенето.Забравих да отбележа, че не съм ограничен откъм Фиат, но е за предпочитане.Хубава вечер.
          Измекяра кара Сузики Балено 1.3и

          Коментар

          Working...
          X