Здравейте колеги,Първото ми мнение тука и се надявам да ми помогнете.Пиян прияте се качи във колата ми и ми разби предницата. Във връзка със това ще трябва да пазарува следните части :- Предната броня със 2 халогена (или само със ляв) - Черна- Десен фар (с лупи)- ИнтеркулерПишете ми на ЛС или на 0896783485
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, търся части по предница на Fiat Brava 1.9 JTD
Collapse
X
-
Re: Колеги, търся части по предница на Fiat Brava 1.9 JTD
Maxymka написа:Здравейте колеги,Първото ми мнение тука и се надявам да ми помогнете.Пиян прияте се качи във колата ми и ми разби предницата. Във връзка със това ще трябва да пазарува следните части :- Предната броня със 2 халогена (или само със ляв) - Черна- Десен фар (с лупи)- ИнтеркулерПишете ми на ЛС или на 0896783485Punto 1.4 GT 94г.
Коментар
-
колега имам предна брониа тамно син металик с дупки за халогени цена 50лв има и малко забелейки са6то имам и два халогена1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.)Изтрито мнение на латиница.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар