Купувам предно стъкло за пунто гт че онзи ден го измих и го спрях пред нас нямаше ме 1 час връщам се и гледам предното стъкло през средата счупено но няма следи от удар личи си че просто си му е дошло Ако някой има нека пише веднага го взимам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам предно стъкло за Punto GT
Collapse
X
-
цента на ново в кобра е 120лв с всичко (поставяне и т.н.)... и си е ново стъкло без надрано едно старо стъкло колкото и да е добро си има надрано ... пък и сенник ще си има според мен не си заслужава да търсиш старо и да ти дойде пак на тия пари с поставянето...аз миналата седмица сменях, че един сръндак ми излезе и реши, че ще ме прескача ама ... шанс не успя~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
[[ ]== //// ==[ ]] It
|\-----------------/| Again
|_|'-------------'|_| Tomorrow
Подпис по правилата!
-
tukbata написа:цента на ново в кобра е 120лв с всичко (поставяне и т.н.)... и си е ново стъкло без надрано едно старо стъкло колкото и да е добро си има надрано ... пък и сенник ще си има според мен не си заслужава да търсиш старо и да ти дойде пак на тия пари с поставянето...аз миналата седмица сменях, че един сръндак ми излезе и реши, че ще ме прескача ама ... шанс не успя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар