Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам части за Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам части за Фиат Браво

Здравейте наскоро се сдобих със едно фиатче, но по него има доста забележки, трябват ми следните части:Преден капак...Предна броня... ( за предпочитане от Мареа )Двата калника... ( за предпочитане от Мареа )Двата подкалника...Предно стъкло...По възможност прагове...Външни дръжки на вратите...Абе кажи речи една кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 За контакти:В темата, ЛС
    Карай разумно !!!

имаш Л.С от мен колега

Коментар

имам предно стукло но трябва да го сваля ако те инрерисува звьни.0899644432
      jtd

Коментар

Имам броня черна на цвят не боядисване с дупки за халогени 50лв 0879101201 Боби

Коментар

Re: Купувам части за Фиат Браво

nevipa написа:
          Здравейте наскоро се сдобих със едно фиатче, но по него има доста забележки, трябват ми следните части:Преден капак...Предна броня... ( за предпочитане от Мареа )Двата калника... ( за предпочитане от Мареа )Двата подкалника...Предно стъкло...По възможност прагове...Външни дръжки на вратите...Абе кажи речи една кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 За контакти:В темата, ЛС
          имам калници 2бр. от Мареа и пр.броня с голямата решетка пак от Мареа тел.0898214681
          ALFA CROSSWAGON Q4 FIAT STILO 1.9JTD

Коментар

Working...
          X