Здравейте колеги!Е днес на Цариградско шосе ме удариха отзад и слава богу само броня и разни дреболии. Движех се с около 65км/ч. когато видях, че напред има ударени коли и започнах да намалявам и съответно пуснах аварийките. След мен караше момиче със ситроен. Мидях, че няма да спре и минах между колите и мантинелата - имаше просто място. Не знам дали беше правилно, направих го инстинктивно. Така изпреварих 2 коли и осигурих на ситроена поне още 10м. спирачен път. Момичето тръгна и то по мен, за да може явно да спре. И успяхме без да засегнем никой. И в тоя момент един с Поло се намля в Ситроена, той в мен и ни помести около 7-10м. напред. Да ви кажа честно, много съм доволен от Пандата, при този удар направо ме спаси, защото ме отнесоха като локомотив. Предницата на ситроенчето е много зле, по мое мнение колата не става за оправяне - добре че на момичето нищо и няма. Пандата има два солидни рога отзад, които са поели удара. Дойде кат...................... Моят застраховател Армеец също. Направиха оглед, позакрепих бронята, някой парчета са в багажника и съм в движение. Само като си помисля, че ако бях останал на платното, щях да съм на "попара".Та колеги, ако някой знае от къде задна броня, моля да помага. Ако има 2-ра ръка още по-добре. Колата ще си оправям сам.Грешен раздел -> Преместена. Допълнено заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Удариха ме на Цариградско - търся броня за Панда
Collapse
X
-
-
Ми те ще ми платят след 14 работни дни. На мен колата ми трябва. В сервиз няма да я вкарам. Нямам им доверие. Снощи си изправях буферната греда, между двата рога - тя беше поела ударът. Много е яка и докато я изправим бая я надрахме. Понеже е под бронята едва ли щяха да я боядисат, а аз си поиграх. Не че се вманиачавам, но не искам догодина да има вече загнили работи.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Да втора ръка се оказа мисията невъзможна.Колата е на 4 години вече. Застрахователя ми предложи доверен сервиз или експертна оценка. Миналата ли година беше, същата тази броня съвсем леко я дернах и ми платиха 195лв. за боя. Сега не знам какво ще платят - писаха всичко подмяна. Само гредата за ремонт, но аз нея вече я изправих, че може да потрябва пак недай си боже. Добре, че не бях с детето, както мислех да го взимам с мен.Благодаря на всички за отговорите.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар