За Пунто 95-та колони за вратите и за таблото, както и някакви прилични елипси да монтирам на кората. Относно ксенона, търся ползван, но читав ксенон, 4300 или 5000 келвина на разумна цена!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся колони 2-ра употреба и ксенон 2-ра употреба
Collapse
X
-
с ксенона ще се наиграеш. всички компоненти издават багажа почти едновременно- ще го вземеш работещ и след месец ще изгори баласт- най-евтиния 25 кинта, след още месец крушка, пак 25 кинта и то вече стана на цената на нов без гаранция.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ксенона отпада от търсенето, ще си купя нов, но нямам представа за Пунтото какво ми трябва H1 или H7, ако някой е в час да каже! За говорителите, продължавам да търся елипси за задната кора и говортели за вратите одстрани. Във вратите си има фабрични отвори, така, че немога да сложа каквото и да е.
Коментар
-
Ксенона отпада от търсенето, ще си купя нов, но нямам представа за Пунтото какво ми трябва H1 или H7, ако някой е в час да каже! За говорителите, продължавам да търся елипси за задната кора и говортели за вратите одстрани. Във вратите си има фабрични отвори, така, че немога да сложа каквото и да е.
Коментар
-
rally33 написа:но нямам представа за Пунтото какво ми трябва H1 или H7, ако някой е в час да каже!
Коментар
-
Re: Търся колони 2-ра употреба и ксенон 2-ра употреба
rally33 написа:За Пунто 95-та колони за вратите и за таблото, както и някакви прилични елипси да монтирам на кората. Относно ксенона, търся ползван, но читав ксенон, 4300 или 5000 келвина на разумна цена!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар