Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

алтернатор и бензинова помпа за типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

алтернатор и бензинова помпа за типо

Здравейтетрябват ми алтернатор и бензинова помпа за типо 1.6, 93 год.между другото още не съм отишъл на доктор за алтернатора, тъй че не съм сигурен дали трябва да го сменям целия, защото ми казаха, че може някво реле да е засмяна или там някав капак, който се развалял често, не знам...като отида на майстор ще доуточня, а до тогава се надявам да ми помогнете с някоя и друга оферта

Re: алтернатор и бензинова помпа за типо

bobvatev написа:
    Здравейтетрябват ми алтернатор и бензинова помпа за типо 1.6, 93 год.между другото още не съм отишъл на доктор за алтернатора, тъй че не съм сигурен дали трябва да го сменям целия, защото ми казаха, че може някво реле да е засмяна или там някав капак, който се развалял често, не знам...като отида на майстор ще доуточня, а до тогава се надявам да ми помогнете с някоя и друга оферта
    мога да извадя от моито типо пиши лс ще се разберем за цената от квото друго имаш нужда пиши
    Tipo 1.6 mi 78HP

Коментар

Re: алтернатор и бензинова помпа за типо

bobvatev написа:
      бензинова помпа 60 лв с доставката алтернатор 60 лв0877878203

Коментар

бензинова помпа 50лвалтернатор 50 лвот 1.4 са ако ти вършат работа 0888717641 Тони от софия съм
        Tipo 1.4 i. e.

Коментар

Working...
        X