Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам двигател за Bravo 1.6 96год.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам двигател за Bravo 1.6 96год.

Здравейте колеги след като ми се скъса вала и всичко стана на мармалад реших да си потърся цял двигател,моля за предложения,с транспарта трябва да ми стъпи до 450лв.компютър не ми трябва.от Плевен съм,телефон ще дам малко по късно че ще си сменям картата.

Колега ти добе си го измислил ама не знам кй ще ти даде мотор за 100 лв аз от италия не го зимам за толко

Коментар

nnikolay написа:
      Колега ти добе си го измислил ама не знам кй ще ти даде мотор за 100 лв аз от италия не го зимам за толко
      колегата казва 450 не 100. мвждо другото аз имам двигател но главата е потрошена скаса ремак иначе валовете идолната част са здрави ако имаш някакав интерес за 200 тина лв ще го дам

Коментар

Имам и аз ама просто не го давам за тези пари двигателя е перфектен на 65 000 км .Ако имаш конкретно предложение - напиши го, в противен случай не пиши нищо.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Re: Купувам двигател за Bravo 1.6 96год.

Shifta написа:
          Здравейте колеги след като ми се скъса вала и всичко стана на мармалад реших да си потърся цял двигател,моля за предложения,с транспарта трябва да ми стъпи до 450лв.компютър не ми трябва.от Плевен съм,телефон ще дам малко по късно че ще си сменям картата.
          имам двигатела които тарсиш мога да ти го пратя за 400лв и имаш транспорт 100лв еконт 0896584645

Коментар

Перфектен мотор - 450 лв. и другата седмица ти го доставям в Плевен. 0896500623
            ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Благодаря за предложенията вече си купих и го запалихме.

Коментар

Working...
              X