значи трябва ми... Фазов датчик (намира се в ляво до бубината), лапата която даржи висящия лагер на дясната полуоска и сащевременно генератора е захванат за нея, Бубина, капак на ангренажния ремък, датчик за налягане на маслото и скоростна кутия или само кожухател: 0887918597 / 0878938597 Димитър Skype: tasev123 (JacK`DanielS)или тук в темата или на ЛС
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам някой неща за Пунто ГТ
Collapse
X
-
Re: Купувам някой неща за Пунто ГТ
JacK`DanielS написа:значи трябва ми... Фазов датчик (намира се в ляво до бубината), лапата която даржи висящия лагер на дясната полуоска и сащевременно генератора е захванат за нея, Бубина, капак на ангренажния ремък, датчик за налягане на маслото и скоростна кутия или само кожухател: 0887918597 / 0878938597 Димитър Skype: tasev123 (JacK`DanielS)или тук в темата или на ЛС
Коментар
-
Re: Купувам някой неща за Пунто ГТ
JacK`DanielS написа:значи трябва ми... Фазов датчик (намира се в ляво до бубината), лапата която даржи висящия лагер на дясната полуоска и сащевременно генератора е захванат за нея, Бубина, капак на ангренажния ремък, датчик за налягане на маслото и скоростна кутия или само кожухател: 0887918597 / 0878938597 Димитър Skype: tasev123 (JacK`DanielS)или тук в темата или на ЛС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар