Колеги търся брони за Пунто модел 98-ма в цвят светло сив металик.Така също ме интересуват говорители предни и задни, ксенонови фарове и CD-та (нещо със син дисплей).Основният интерес ми е към броните, но при добри оферти бих купил и другите изброени по-горе неща.Затова моля изпращайте своите предложения (ако имате случайно и снимки - още по-добре) и все пак незбравяйте - криза е!!! :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам брони за Пунто модел 98ма в цвят, както и други неща
Collapse
X
-
Re: Купувам брони за Пунто модел 98ма в цвят, както и други
marko polo написа:Колеги търся брони за Пунто модел 98-ма в цвят светло сив металик.Така също ме интересуват говорители предни и задни, ксенонови фарове и CD-та (нещо със син дисплей).Основният интерес ми е към броните, но при добри оферти бих купил и другите изброени по-горе неща.Затова моля изпращайте своите предложения (ако имате случайно и снимки - още по-добре) и все пак незбравяйте - криза е!!! :D :D :DГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Re: Купувам брони за Пунто модел 98ма в цвят, както и други
s00rry написа:marko polo написа:Колеги търся брони за Пунто модел 98-ма в цвят светло сив металик.Така също ме интересуват говорители предни и задни, ксенонови фарове и CD-та (нещо със син дисплей).Основният интерес ми е към броните, но при добри оферти бих купил и другите изброени по-горе неща.Затова моля изпращайте своите предложения (ако имате случайно и снимки - още по-добре) и все пак незбравяйте - криза е!!! :D :D :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар