VET написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
TPS за фиат купе
Collapse
X
-
fiatcoupe1.8 написа:nikimura123 написа:VET написа:Я кажете какъв ви е проблема, пък може и да помогна. Какви са признаците та искате да сменяте ТПСFiat Coupe 2.0 16V ....
Коментар
-
fiatcoupe1.8 написа:VET написа:Добре де на диагностика какво показва ТПС-а. Като подаваш газ мени ли стойностите или си седи на една стойност. Чакам с нетърпение да си размените буксите.УспехFiat Coupe 2.0 16V ....
Коментар
-
Това за Бобо не го вярвам. Сега както ми го описвате вече съм 1000000% сигурен че и двамата сте с грешната букса на грешното място. Ще Ви го кажа още веднъж, стига сте писали тук а слезте долу при колите и РАЗМЕНЕТЕ БУКСИТЕ НА ТПС-а И НА ДЕТОНАЦИОННИЯ ДАТЧИК. Колега Никимура, колата ти е тръгнала по-добре защото явно новия ТПС, не е настроен както трябва и подава някакви идиотски стойности към ЕКУ-то и то влиза в авариен режим. След като оправите буксите, задължително трябва да се закачи колата и да се изчистят грешките и да се настрои ТПС-а, защото ако не се настрои все едно нищо не е направено.Успех
Коментар
-
VET написа:Това за Бобо не го вярвам. Сега както ми го описвате вече съм 1000000% сигурен че и двамата сте с грешната букса на грешното място. Ще Ви го кажа още веднъж, стига сте писали тук а слезте долу при колите и РАЗМЕНЕТЕ БУКСИТЕ НА ТПС-а И НА ДЕТОНАЦИОННИЯ ДАТЧИК. Колега Никимура, колата ти е тръгнала по-добре защото явно новия ТПС, не е настроен както трябва и подава някакви идиотски стойности към ЕКУ-то и то влиза в авариен режим. След като оправите буксите, задължително трябва да се закачи колата и да се изчистят грешките и да се настрои ТПС-а, защото ако не се настрои все едно нищо не е направено.УспехFiat Coupe 2.0 16V ....
Коментар
-
Детонационният датчик е захванат за блока с болт осмица, тоест ключ 13, под смукателния колектор, над полуоската. погледни под дросела и ще видиш един кабел който отива посока ангренажния ремък. Идърпай го леко и откачи буксата. Ще видиш че буксата на ТПС-а и тази на детонационния датчик са еднакви с по три пина. Изключи ги и ги размени. След това ТПС-а трябва да се настрои докато влезе в Ламда контрол. Датчика се вижда само от канал или на крик. кабела му минава до маркучетата на парното над стартера, точно под дросела.Успех
Коментар
-
VET написа:Детонационният датчик е захванат за блока с болт осмица, тоест ключ 13, под смукателния колектор, над полуоската. погледни под дросела и ще видиш един кабел който отива посока ангренажния ремък. Идърпай го леко и откачи буксата. Ще видиш че буксата на ТПС-а и тази на детонационния датчик са еднакви с по три пина. Изключи ги и ги размени. След това ТПС-а трябва да се настрои докато влезе в Ламда контрол. Датчика се вижда само от канал или на крик. кабела му минава до маркучетата на парното над стартера, точно под дросела.УспехFiat Coupe 2.0 16V ....
Коментар
-
VET написа:Това за Бобо не го вярвам. Сега както ми го описвате вече съм 1000000% сигурен че и двамата сте с грешната букса на грешното място. Ще Ви го кажа още веднъж, стига сте писали тук а слезте долу при колите и РАЗМЕНЕТЕ БУКСИТЕ НА ТПС-а И НА ДЕТОНАЦИОННИЯ ДАТЧИК. Колега Никимура, колата ти е тръгнала по-добре защото явно новия ТПС, не е настроен както трябва и подава някакви идиотски стойности към ЕКУ-то и то влиза в авариен режим. След като оправите буксите, задължително трябва да се закачи колата и да се изчистят грешките и да се настрои ТПС-а, защото ако не се настрои все едно нищо не е направено.УспехВСЯКА ПРАВА ДРАГ,ВСЕКИ ЗАВОЙ ДРИФТ...
(FiAT Coupe TuRb0 & BmW ///M5)
Коментар
-
nikimura123 написа:fiatcoupe1.8 написа:nikimura123 написа:VET написа:Я кажете какъв ви е проблема, пък може и да помогна. Какви са признаците та искате да сменяте ТПСВСЯКА ПРАВА ДРАГ,ВСЕКИ ЗАВОЙ ДРИФТ...
Коментар
-
fiatcoupe1.8 написа:nikimura123 написа:fiatcoupe1.8 написа:nikimura123 написа:VET написа:Я кажете какъв ви е проблема, пък може и да помогна. Какви са признаците та искате да сменяте ТПСFiat Coupe 2.0 16V ....
Коментар
-
VET написа:телефона ми е 0885 061 999 Стоил. Защо не се разходите утре до Банкя, пък да видим с какво мога да помогна. Утре съм цял ден в Банкя та ако решите звънкайте и заповядайте.Fiat Coupe 2.0 16V ....
Коментар
-
nikimura123 написа:fiatcoupe1.8 написа:nikimura123 написа:fiatcoupe1.8 написа:nikimura123 написа:VET написа:Я кажете какъв ви е проблема, пък може и да помогна. Какви са признаците та искате да сменяте ТПСВСЯКА ПРАВА ДРАГ,ВСЕКИ ЗАВОЙ ДРИФТ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар