Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

TPS за фиат купе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

TPS за фиат купе

колеги трябва ми TPS за мойта фиатка,моят е аут а преди време бях си взимал тук от колега но и този нещо не работеше както трябва.Та TPS-a е на WEBER.благодаря предварително
    Fiat Coupe 2.0 16V ....

този ли ти трябва колега 40лв.

Коментар

да супер,колега от къде си да идвам да го взимам
      Fiat Coupe 2.0 16V ....

Коментар

toko.bg написа:
        този ли ти трябва колега 40лв.
        можеш ли по куриер да ми го пратиш?Николай Робев,София кв.Орландовци ул.Свобода n16 gsm:0898246448....ако можеш утре да ми го пратиш ще съм ти благодарен
        Fiat Coupe 2.0 16V ....

Коментар

окс колега утре го праштам

Коментар

toko.bg написа:
            окс колега утре го праштам
            чудесно,като го изпратиш ако можеш пиши или звънни да зная.благодаря!
            Fiat Coupe 2.0 16V ....

Коментар

имам тпс ако ти трябва все още 30лв-вебер
              ВСЯКА ПРАВА ДРАГ,ВСЕКИ ЗАВОЙ ДРИФТ...
              (FiAT Coupe TuRb0 & BmW ///M5)

Коментар

fiatcoupe1.8 написа:
                не колега,взех го но май проблемът ми е другаде...
                Fiat Coupe 2.0 16V ....

Коментар

nikimura123 написа:
                  fiatcoupe1.8 написа:
                  не колега,взех го но май проблемът ми е другаде...
                  и при мен се получи същото,сподели какъв е проблема?ако искаш на лично

Коментар

Я кажете какъв ви е проблема, пък може и да помогна. Какви са признаците та искате да сменяте ТПС

Коментар

VET написа:
                      Я кажете какъв ви е проблема, пък може и да помогна. Какви са признаците та искате да сменяте ТПС
                      при мен е това...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...664&highlight=

Коментар

VET написа:
                        така ми излезе на диагностиката,че тпс-а излиза като грешка и колата не го приема-включваше ламбда сондата след 1-2 мин.богата горивна смес-яко мирише на суров бензин.сменихме с диагностика сондата същата работа.сега с новия тпс върви доста по добре,но пак смърди на бензин и пука отзад в ауспуха.като я запала 20-30 сек не знае какво става подавам и гас а тя не ще да се изфорсира и след това заработва ок.и харчи 15-20 къде и да отида никой нищо не знае ам вече се отказах да я правя
                        Fiat Coupe 2.0 16V ....

Коментар

Никимура, виж какво отговорих на колегата в неговата тема, която е посочил по-горе. Виж дали и ти не си със същия проблем :D :D :D Успех

Коментар

nikimura123 написа:
                            VET написа:
                            така ми излезе на диагностиката,че тпс-а излиза като грешка и колата не го приема-включваше ламбда сондата след 1-2 мин.богата горивна смес-яко мирише на суров бензин.сменихме с диагностика сондата същата работа.сега с новия тпс върви доста по добре,но пак смърди на бензин и пука отзад в ауспуха.като я запала 20-30 сек не знае какво става подавам и гас а тя не ще да се изфорсира и след това заработва ок.и харчи 15-20 къде и да отида никой нищо не знае ам вече се отказах да я правя
                            колега имаме един и същ проблем....свиркай ако разбереш за кво става въпрос :D

Коментар

Добре де на диагностика какво показва ТПС-а. Като подаваш газ мени ли стойностите или си седи на една стойност. Чакам с нетърпение да си размените буксите.Успех

Коментар

Working...
                              X