Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам дросел за 1.2 16в.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам дросел за 1.2 16в.

Купувам дросел за двигател 1.2 16в, който е с жило.Към него вървят моторче за празен ход и потенциометъра на дросела.Има го на Пунто 1, Ланча Y , а за Брава 1.2 16в не съм сигурен.Държа да го пробвам на колата си преди да го купя заради стъпковото моторче.За контакт: лични съобщенияБлагодаря!

дросел

почти 90% съм сигурен, че от 1.6 16в е същия от браво, брава, мареа. пък и е по голям
    Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++

Коментар

съштия е от 1,6 ама диаметара на моторчето е по голям и прави пинизи като е палиш студена иначе от 1,6 имам 50 лв.

Коментар

Проблема ми е в стъпковото моторче, а може би и в потенциометъра.Бих си купил чисто нови ако братята италианци не ги бяха набили в дросела вместо да ползват болтчета.Ако знаете вариант да се сменят тези неща или поне да се разглобят, споделете @ toko.bg Какви пинизи прави дросел от 1.6 на студен двигател? Може и на лично, че ще ме подгонят модераторите

Коментар

е как бе колега можеш да смениш само моторчето. ако системата е Марелли значи може да смениш моторчето само ако е Бош тогава е весело я цъкни една снимка на дросела и щи кажа какво може и какво неможе

Коментар

Ето го дросела.На снимките се вижда как ТПС (Marelli) е набит в дроселното тяло.Давайте идеи и оферти

Коментар

ми като е студена държи кам 2500 оборота докато загрее и секи път като е запалиш малко играят оборотите и се нормализират.

Коментар

Имам.0888-41-29-74,02/927-55-23

Коментар

Все още търся, само за София и Пловдив.

Коментар

ъп

Коментар

ъп

Коментар

ъп

Коментар

Нещо под 100 лева?

Коментар

Alfa Speeder написа:
                            Нещо под 100 лева?
                            1.2 16в Браво 99-та имам.Утре ще го видя дали е същото Ако е същото 80 лева устройват ли те? за дросел с ТПС и моторче за ниски? От София съм(Банкя) и може да се пробва на място!
                            Продавам Фиат Браво 1.2 16v 1999-та година на части!
                            0885-812-238 Васил

Коментар

venom4o написа:
                              Alfa Speeder написа:
                              Нещо под 100 лева?
                              1.2 16в Браво 99-та имам.Утре ще го видя дали е същото Ако е същото 80 лева устройват ли те? за дросел с ТПС и моторче за ниски? От София съм(Банкя) и може да се пробва на място!
                              Имаш лично съобщение

Коментар

Working...
                              X